Image default
Film & Serie

5 nieuwe Netflix trailers….

Oktober en November krijgen weer een flink aantal nieuwe series die weer goed zijn voor een flink aantal bing sessies. Dus noteer de data maar vast in je agenda hier komen er 5 aan….

Salt Fat Acid Heat

Als eerste hebben we de docuserie Salt Fat Acid Heat. Zoals je waarschijnlijk al vermoedt, gaat het in de serie om voedsel en vooral lekker voedsel. Deze is vanaf 11 oktober te zien…

The Curious Creations of Christine McConnell

Ook in The Curious Creations of Christine McConnell wordt er vooral voedsel gemaakt, maar deze keer wordt er gebakken. De bakker en kunstenares Christine McConnell helpt je om dit jaar een onvergetelijke halloween te vieren. Te zien vanaf 12 oktober.

The Boss Baby: Back in Business

Seizoen 1 is al op Netflix te bingen en seizoen 2 komt er deze maand aan. Zoals de titel al aangeeft draait het verhaal om een Boss Baby en de kleine baas is al druk bezig in het bedrijfsleven, terwijl hij zijn broer Tim de kneepjes van het vak probeert te leren. te zien vanaf 12 oktober.

Remastered: Who Shot the Sheriff

In de serie Remastered: who Shot the Sheriff draait het om Bob Marleyen in het bijzonder de mislukte moordaanslag op de reggaelegende in 1967. In deze docu wordt uitgezocht we er nou precies verantwoordelijk was voor de mislukte aanslag. Te zien vanaf 12 oktober.

1983

Verwar de serie niet met 1984 van George Orwell. 1983 slaat in dit geval op het jaar van een aanslag en decennia later gaan een student en agent op onderzoek uit. Ze onthullen een complot waardoor Polen een politiestaat bleef en het IJzeren Gordijn in stand werd gehouden met alle gevolgen van dien. Te zien vanaf 30 november.

Dat is weer een hoop nieuwe content, misschien niet allemaal even leuk maar wie weet zit er voor jouw wat tussen…..

TIP: Gebruik een VPN voor je Kodi systeem en vergeet niet om eens Real-Debrid een maand te proberen!

Related posts

John Wick: Chapter Two verschijnt volgend jaar

Cdfreak

De beste muziekkeuze in films 2015

Cdfreak

Minions aan top in NL Boxoffice 2015

Cdfreak

Twirp maakt gebruik van cookies om deze website goed te laten functioneren en het gebruik daarvan te analyseren en te verbeteren. Wil je meer over ons weten klik dan op more. Verder geld door op akkoord te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website aan geeft akkoord te zijn met het gebruik van cookies. Accept Read More

Login

Lost your password?