di. feb 25th, 2020

5 Prachtige trailers van aankomende films en series op Netflix…

2 min read

Er zijn weer een flink aantal nieuwe trailers verschenen afgelopen week en daarvan zijn er 5 voor rekening van Netflix en die wil ik jullie even onder de aandacht brengen…..

Geniet alvast een beetje van de beelden van onder andere Bird Box, Pinky Malinky en Triple Frontier. Hier zijn de 5 trailers op rij:

Als eerste op de lijst Bird Box, waar je morgen al van kunt genieten. Het is een film met Sandra Bullock zoals je die niet verwacht. Waar je bij de actrice vaak aan romantische films denkt, lijkt ze in Bird Box juist de kilheid zelve.  Daar is echter ook een verontrustende reden voor.
Als je morgen geen zin hebt in een thriller, kun je ook gaan voor deel 1 van 3Below: Tales of Arcadia. In deze nieuwe animatieserie hebben we te maken met vreemde wezens en deze keer komen ze van een andere planeet. Ze zijn echter wat schappelijker dan de wezens uit Bird Box. 
A Series of Unfortunate Events kennen we natuurlijk al en er zijn dan ook al twee seizoenen te bingen op Netflix. Begin volgend jaar kunnen we echter eindelijk verder gaan met seizoen 3
Op de eerste dag van het nieuwe jaar kun je ook beginnen aan seizoen 1 van Pinky Malinky. De naam klinkt wat vreemd en dat belooft de serie ook precies te worden. We volgen namelijk het verhaal van een wel erg vrolijke hotdog, die altijd de zonnige kant van het leven inziet. 
De laatste in het rijtje is ook diegene waar je het langst op moet wachten want hij verschijnt pas in maart 2019 op de stream gigant. Hierin volgen we een aantal keiharde ex-commando’s die nauwelijks nog kunnen rondkomen en besluiten dit oplossen door een riskante overval te plegen. Als het lukt zitten ze gebakken, want er staat zo’n 75 miljoen dollar op het spel. …
Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.

Login