23 november 2020

About Us

Wat is Twirp?

Twirp is een informatie blog voor Kodi en de vele add-ons, tevens vind je korte nieuwsberichten over de nieuwste films, series, games en gadgets. ook kun je hier terecht voor tutorials zoals het maken van je eigen Mediabox met behulp van een Raspberry Pi en hoef je bij ons je zelf nooit te registreren om te reageren of gebruik te maken van alle functies op dit blog, lekker anoniem dus want daar houd ik van!

Social Media en Twirp! 

Naast het gebruik van mijn blog is twirp ook te vinden op alle social media site’s met nog meer info over films, series, games, en Kodi en de vele add-ons die daarvoor beschikbaar zijn. Gebruik de Social Media buttons rechts bovenin en begin ons te volgen op je favoriete Social media kanaal en mis nooit meer wat!

Onderhoud & Kosten Blog

Om de kosten van mijn web-blog een beetje betaalbaar te maken zijn er een paar advertentie’s te vinden die werken op basis van affiliate, dit betekend dat als jij een dienst afneemt via mijn site ik daar een kleine vergoeding voor krijg. Ik hoop hiermee de jaarlijkse kosten deels te kunnen terug verdienen.

Letop!

De meeste addon’s die wij op ons blog bespreken bevatten grotendeels content wat niet is verkregen uit legale bronnen en is dus in principe strafbaar! Wij van twirp zijn niet aansprakelijk voor enige vorm van misbruik door het verkrijgen van conten uit deze add-on’s en gebruik ervan is dus voor eigen risico! Ook kun je bij ons geen producten kopen zoals Mediaspeler of IPTV diensten, wij zijn enkel een informatief Blog zonder winst oogmerk.

Contact,

Heb jij je iets gevonden wat niet werkt, een idee voor de site of wil je adverteren of de redactie versterken, gebruik dan onze contact pagina.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.

Login