26 november 2020

Actie: Win 3 maanden gratis HIPTV.nl…

2 min read

Yes, wij mogen namens HIPTV.nl maar liefst 3 prijzen weggeven aan onze lezers. Het gaat om twee keer 1 maand HIPTV.nl en als hoofdprijs een keer drie maanden HIPTV.nl! Eerder schreef ik al in een recensie hoe tevreden ik ben over deze IPTV aanbieder en nu kunnen wij dus een paar van jullie gratis kennis laten maken met deze IPTV dienst.

Wat moet je doen om kans te maken op het winnen van een van deze prijzen? Geef antwoord op de vraag: Hoeveel kost 3 maanden HIPTV.nl? en delen wordt zeer gewaardeerd maar hoeft niet verplicht! Het antwoord kun je geven onder dit artikel of onder het bericht in Facebook, uit alle deelnemers zullen wij dan op 21 augustus de winnaars trekken en HIPTV.nl zorgt dan dat jij je prijs krijgt verstuurd per email. (M3U link of MAG 254/256 portal)

Wat is HIPTV.nl? Dit is een IPTV aanbieder voor gebruik in bijvoorbeeld Kodi of je MAG box. Je kan de uitgebreide recensie lezen op mijn blog en vind je HIER! Uiteraard kun je bij HIPTV.nl altijd gratis 24 uur proberen om te zien of het aan jouw verwachtingen voldoet. Met HIPTV krijg je ondermeer FoxSport en heof je geen wedstrijd meer te missen van je favoriete club maar hebben zij ondermeer Film 1, Ziggo Sport en toegang tot engelse zenders als ITV, Skysports, Sky Premiere en nog veel meer!

VOORWAARDEN WIN-ACTIE :
– De looptijd van de win-actie is van 11 augustus t/m 20 augustus.
– De winnaar wordt willekeurig gekozen door een medewerker van HIPTV of Twirp en uiterlijk 24 uur later op dit blog bekend gemaakt.
– Over de uitslag en toekenning van de prijs kan niet worden gecorrespondeerd.
– De winnaar ontvangt zijn unieke link voor HIPTV per email
– Klanten van HIPTV kunnen met hun prijs een bestaand account laten verlengen
– Uitgesloten van deelname zijn medewerkers en familieleden van Twirp.nl en HIPTV.NL
– De prijs is persoonsgebonden en staat op naam van de winnaar. Ook is de prijs niet overdraagbaar, inwisselbaar of uit te keren in geld of voor andere producten.
– 1 Deelname per huishouden mogelijk.

8 thoughts on “Actie: Win 3 maanden gratis HIPTV.nl…

Comments are closed.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.

Login