di. feb 25th, 2020

Alle Super Bowl trailers 2020 op rij…

3 min read

Historisch gezien is de Super Bowl de aangewezen plek voor filmstudio’s, en tv-netwerken om hun belangrijkste nieuwe trailers en nieuwe looks voor de nieuwste titels in de komende maanden en de zomer te laten debuteren…

Vorig jaar kregen we een onder nader een nieuwe kijk op  Endgame ,  Hobbs & Shaw en  Captain Marvel , en dit is er ook weer een flinke selectie aan trailers die debuteerde tijdens de commercials in de Super Bowl. Ik heb ze hieronder even allemaal op rij gezet:

de mensen van Illumination brengen het publiek terug naar het begin, met een verhaal over de oorsprong van de lieve held / schurk, Gru.
Wil je een superheldere blik op Rami Malik als schurk Safin in de 25e Bond-film? 
Je hebt het met de Super Bowl tv-spot voor  
No Time To Die 
De Super Bowl-plek van Disney en Marvel Studios voor  
Black Widow  liet niet te veel zien dat we niet al eerder al hadden gezien in voorgaande trailers.
Paramount trapte af met plek voor hun aanstaande lang-in-de-maak-zijnde vervolg  
Top Gun: Maverick. De trailer was getimed om te spelen net na het nationale volkslied en de luchtmacht viaduct..
Blumhouse’s remake van  
The Invisible  Man  liet een tv-spot met Elisabeth Moss’s als zien terwijl het slachtoffer van huiselijk geweld nog steeds achtervolgd werd door haar zogenaamd dode ex…
De actie is zo krankzinnig als altijd, met een aantal Indiana-Jones-meets- 
Furious  vibes, en de stinger van de trailer heeft het internet en fans van  
Tokyo Drift op hol gebracht: met de terugkeer Sung Kang (op de een of andere manier) lijkt het erop dat fans eindelijk gerechtigheid krijgen voor Han.
Dit is de 30 seconden durende teaser van Mulan waarin niet heel veel te zien is, maar na afloop van de Super Bowl bracht Disney een volledige trailer uit met heel wat meer beeld.
Dit is de volledige trailer van Mulan welke na de Super Bowl door Disney is uitgebracht.
“Er zijn daar mensen, mensen die het waard zijn om te redden.” Met die ene adembenemende regeluitlezing lijkt Emily Blunt ons te vertellen dat het vervolg op Paramount’s smash horror hit 2018 onze centrale familie zal zien veranderen van overlevenden in redders.
De nieuwste trailer voor  
Sonic the Hedgehog , die binnen enkele dagen uitkomt, speelde in op het Super Bowl-thema, met Saints brede ontvanger Michael Thomas en Panthers die Christian McCaffrey achterna rennen om te praten over een bepaalde snelle blauwe man.
Je zult niet al te veel nieuws leren in deze snelle trailer voor de komende CG  
Spongebob-  film, maar we krijgen wel een glimp van Keanu Reeves als een salie, en dat is iets waar we nooit nee tegen zullen zeggen.
Deze nieuwe serie die straks te zien zal zijn op Amazon Prime heeft een heerlijk sfeertje, tevens hoor je de soundtrack van de engste versie van Neil Diamond’s “Coming to America” ​​die je waarschijnlijk ooit zult horen.
In een andere eerste blik op Quibi gaf de aankomende streamer het publiek een kijkje in de remake van The Fugitive , met in de hoofdrol 24 ‘s Keifer Sutherland. 
Boyd Holbrook schittert als de man op de vlucht voor een misdaad die hij niet heeft begaan 

Zo dat waren 13 gloed nieuwe trailers, hopelijk zit jouw favoriet er tussen waar je naar uitkijkt….

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.

Login