Image default
Nieuws

Apple bied excuses aan voor afluisteren…

Apple is naar voren gekomen met officieel excuses in een statement op hun website. In het statement benoemt het Amerikaanse techbedrijf dat het niet volledig zijn ideaal heeft nagestreefd en daarvoor zijn excuses aanbiedt.

Als we hier privacy als ideaal nemen dan is het bedrijf hier inderdaad even goed de mist in gegaan. Daarnaast staan in het statement een aantal aanpassingen voor Siri’s privacy beleid. Met deze aanpassingen maakt apple het mogelijk in de toekomst te kunnen kiezen of je wel of niet wilt helpen aan het verbeteren van Siri. Volgens Apple‘s statement kunnen we de nieuwe optie om onze Siri-gesprekken niet te delen verwachten in de nieuwe software update. Die update zal ergens deze herfst worden uitgebracht.

TIP: Gebruik een VPN voor je Kodi systeem en vergeet niet om eens Real-Debrid een maand te proberen!

Related posts

Vakantie en IPTV gaan perfect samen…

Cdfreak

Winnaar 1 jaar iptv is geworden…

Cdfreak

Rechter oordeelt hard tegen illegale aanbieder…

Cdfreak

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Twirp maakt gebruik van cookies om deze website goed te laten functioneren en het gebruik daarvan te analyseren en te verbeteren. Wil je meer over ons weten klik dan op more. Verder geld door op akkoord te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website aan geeft akkoord te zijn met het gebruik van cookies. Accept Read More

Login

Lost your password?