zo. mei 31st, 2020

Black Panther deelt tik uit aan Lara Croft…

1 min read

Hmmmmm, er is goed nieuws voor de Black Panther want ook dit afgelopen weekend weet de film de koppositie vast te houden in de Noord-Amerikaanse Box Office Top 10. Hiermee verslaat het dus de onlangs gelanceerde Tomb Raider reboot van Warner Bros.

Maar er is nog iets opmerkelijks te noemen als we het over Black Panther hebben want de film is hiermee al 5 weken de nummer 1 in de Box Office Top 10, de film die dat voor het laatst wist te presteren is inmiddels al weer 9 jaar geleden en is voor Avatar welke in totaal 7 weken op de nummer 1 positie bivakkeerde.

Minder goed nieuws is het dus voor de nieuwste Tomb Raider film welke met een budget van maar liefst 90 miljoen het eerste weekend slechts goed was voor een $23,5 miljoen en lijkt de film wat dat betreft te zijn geflopt in de States. Wereldwijd zal de film dus gered moeten worden en die score staat op dit moment op $126,0 miljoen. Mocht de totaalscore boven de $300 miljoen uitkomen dan durft Warner Bros. het mogelijk aan om Vikander opnieuw te laten verschijnen als Lara Croft.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.

Login