vr. mei 29th, 2020

Briljante remake van Wonderboy the Dragon’s Trap!

2 min read

Inmiddels ben ik al aardig wat uurtjes zoet met de prachtige remake van WonderBoy the Dragon’s Trap, een game welke ik 30 jaar geleden met enorm veel plezier heb gespeeld. De remake bied je dan ook de mogelijkheid om snel met de druk op een knop over te schakelen in retro mode.

Iets wat ik zo nu en dan niet kan laten om te doen, gewoon omdat het precies dat oude gevoel van vroeger terug brengt. Ook kun je met een klik op de rechter stick overschakelen naar retro geluid en zijn er in de instellingen nog wat mogelijkheden om het geluid van een soundchip te voorzien. De game oogt met zijn nieuwe stijl als een nieuwe game maar speelt toch precies zoals ik gewent was van WonderBoy, knap staaltje werk maar zorgt hier en daar ook voor wat frustratie, iets waar ik vroeger overigens ook last van had als ik maar niet verder kon komen.

Ik heb verder niet veel toe te voegen aan de onderstaande video welke door IGN is gemaakt en kan me hier goed bij aansluiten, ik moet overigen wel opmerken maar dat is vanuit mijn perspectief dat ik het cijfer meer richting een 8 zie dan een 7.1, maar dat komt omdat ik het sentiment voel wat ik altijd heb gehad met deze game. De prijs is mischien wat aan de hoge kant, hij kost namelijk €19,99 en is verkrijgbaar voor de Playstation 4 en de Nintendo Switch.

Wonder Boy: The Dragon's Trap Review
Bekijk deze video op YouTube.

WonderBoy the Dragon's Trap
 • 8/10
  Graphics - 8/10
 • 7/10
  besturing - 7/10
 • 7.5/10
  Geluid - 7.5/10
 • 9/10
  Retro gevoel - 9/10
7.9/10

Samenvatting

WonderBoy the Dragon’s Trap heeft mij meer dan verrast en ik heb dan ook geen moment spijt dat ik tot de aanschaf ben overgegaan ondanks de wat hoge prijs van €19,99. Ben je fan van oude games in een nieuw jasje is deze meer dan de moeite waard en anders wacht een paar maandjes tot deze in de aanbieding is want je moet dit een keer gespeeld hebben!

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.

Login