vr. mei 29th, 2020

Cats komt pas tot zijn recht onder invloed…

1 min read

Nu hoor ik je bijna denken, hoezo onder invloed kijken naar een film. Als nog de trailer herinnert had je al zo iets van wat moet ik hier nu mee?. De film draait al enkele weken en dreigt een groot verlies te gaan leiden….

Maar wie weet kan dit blog je op andere gedachten brengen want de Whasing Post schreef er een stukje over die luidt als volgt:

The Washington Post sprak honderden mensen die de film ondertussen “onder invloed van marihuana, paddenstoelen, LSD of andere geestverruimende middelen” hebben gezien. In het artikelen staan vele reacties, zoals “de meest ongelooflijke filmische ervaring van mijn leven” tot “de meest angstaanjagende ervaring van mijn leven. Ik zweer bij God dat mijn ziel uit mijn lijf is ontsnapt.

Cats – Officiële Trailer (Universal Pictures) HD
Bekijk deze video op YouTube.

Dus mocht je een keer lekker stoned of dronken naar de bios willen gaan is deze film je excuus en beleef je een prachtig verhaal.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.

Login