Charles Manson niet hoofdpersoon in nieuwe Tarantino film…

Lange tijd gingen de geruchten dat de nieuwste film van Tarantino zou gaan draaien om Charles Manson en dat op zich is best intrigerend, Tarantino staat er namelijk best om bekend het niet zo nauw te nemen met de werkelijkheid in zijn films….

Zelf heeft hij dan ook onlangs gereageerd op het gerucht rondom Charles Manson en blijkt dat de film niet om Manson gaat draaien, maar om het jaar 1969. Hierin gebruikt de regisseur waarschijnlijk de daden van Manson en zijn bende om een breder verhaal te vertellen. Zelf zij hij tegenover Indiewire het volgende over:

“Ik lees veel dat het scenario draait om Charles Manson en de moorden die hij pleegde, maar dan zou Inglourious Basterds om Adolf Hitler draaien, terwijl de Nazileider hooguit in twee scènes zat,”

ook zou het maar zo kunnen dat Tarantino het verhaal rondom Manson laat draaien voor dat deze een gestoorde crimineel werd en in de gevangenis belande. Hij was namelijk voor die tijd iemand die bekend was in Hollywood en ging veel om met filmsterren en rocksterren. Wat het uiteindelijk gaat worden blijft gissen maar een ding is zeker, zijn een op na laatste film zal vast weer een groot aantal fans weten te charmeren….

TIP: Gebruik een VPN voor je Kodi systeem en vergeet niet om eens Real-Debrid een maand te proberen!