20 januari 2021

Corona, de waarheid in minder dan 7 minuten…

2 min read

Sinds maart kent de wereld, het nieuws, het internet nog maar een thema: Corona! Het is in middels een ziekelijke media hype geworden waarin we als mens doodsbang worden gemaakt, iets wat eerder gebeurde met terrorisme dag in dag uit op tv! Uiteindelijk koste dit de wereld trillions of dollars in het gevecht tegen een onzichtbare vijand, zijn veel mensen omgekomen bij terroristische aanslagen, komt dit bekend voor?

Sind we in maart dit jaar het Corona virus hebben leren kennen is er geen ander nieuws meer te zien, worden hele delen van de wereld volledig op slot gegooid en zijn we allemaal doodsbang voor die 2e golf. En wat als je dagelijks het nieuws ziet en leest over besmettingen, doden, opnames, mondkapjes en mensen die zichzelf volledig isoleren om maar niet besmet te raken? Dan ga je vanzelf in het verhaal geloven net als we deden in de War on Terror. Maar wil je echt weten wat Corona is? Check dan even de volgende video, het kost je slechts 6 minuten:

Bekijk deze video op YouTube.

De originele video werd door Youtube overigens binnen 36u en ruim 75.000 views verwijderd omdat de video ‘niet in lijn met de WHO richtlijnen” was. Deze waanzin moet stoppen! Maar zo als alles met internet, als het er eenmaal opstaat krijg je het nooit meer eraf. En maar goed ook, de video geeft een hele eerlijke en duidelijke kijk op wat Corona is. Dit is overigens mijn mening en ben dan ook never bang geweest voor die hele hype die de media heeft gecreëerd over dit zogenaamde killer virus. Dit artikel heb ik gebaseerd op eigen onderzoek, iets wat nog veel meer mensen zouden moeten doen in plaats van dom de media geloven wat die ons proberen op de mauw te spelden.

Bron en meer info vind je op: the-iceberg.net

28-9-2020, Ik ga dit artikel regematig bijwerken met andere interresante Corona links:

Artsen Krant schrijft naar een omgekeerde Lockdown.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.

Login