16 januari 2021

Corona update: F*** de virologen, kramen enkel onzin uit…

1 min read

Zo nu en dan moet ik me op dit blog even ventileren als het gaat om zaken die in de wereld spelen waar veel mensen vraagtekens bij zetten. Een daarvan is het corona virus, ik beweer zeker niet dat het onschadelijk is maar het lijkt er steeds meer op dat de maatregelen tegen dat virus ver buiten proporties zijn….

Kennen we de uitspraak Knetter-Positief nog van de zogenaamde Viroloog-paniekzaaier “Professor Doctor “Albert Osterhaus toen het eerste slachtoffer van de varkens griep uit 2009 in Nederland was gevonden. Daar moest de whiskey voor op tafel komen om het te vieren?!

Check deze video.

Virologen worden langzaam aan steeds meer weggezet als oplichters, fantasten en betaalde paniekzaaiers. Ze moeten volgens echte artsen en deskundigen in ieder geval geen ruimte meer krijgen op de staatsomroep. Virologen zijn een overbodige beroepsgroep. Ze kletsen uit hun nek, zolang ze ons niet duidelijk hebben kunnen maken hoe dat virus er uit ziet.

Daarnaast hebben we het dan nog niet eens over de botte vervalsingen van de overlijdensakten, het manipuleren van de sterftecijfers en de ongekende “saamhorigheid” van de media, die geen tegenspraak dulden, als waren ze de bazen van het land. Wat is die lui beloofd, het eeuwige leven? In ieder geval ben ik het spuugzat, en voor wie ik het nog wist, volg Jensen.nl voor dagelijkse updates en echte harde cijfers als het gaat om het virus, de doden en de besmette gevallen…..

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.

Login