20 januari 2021

Covid-19 The System documentaire die overal wordt geweigerd…

2 min read

Een zin die in de documentaire van ruim anderhalf uur naar voren kwam vond ik geweldig: De intelligentie van de natuur overschrijft alles… Deze docu is gemaakt door DOCSFAIR en is echt de moeite waard om te kijken…

Waarom is de docu dan zo kijk waardig, nou ten eerste is de docu in eerste instantie achter een Pay-wall uitgegeven wat dus betekende dat je hem kon huren en dit werd zeer veel gedaan. De docu heeft inmiddels ruim de half miljoen views gepasseerd en is nu door de 2e lockdown voor onbepaalde tijd voor iedereen te zien. De docu is in eerste instantie aangeboden aan de publieke omroep maar deze wouden hier NIETS van weten!

De documentaire is echt van zeer hoge kwaliteit en is niet over een nacht ijs gemaakt, er zitten 10 duizenden uren in aan naslag werk gegrond om medische basis en dus niet van lukraak maar site’s en eigen ideeën. Een van de schokkende dingen om te horen vond ik wel dat de farma industrie de afgelopen jaren meer dan 100 duizenden mensen levens heeft gekost, je zou verwachten dat het dan aan banden zou worden gelegd, helaas is het tegendeel waar, de regels worden enkel maar soepeler. Aan de andere kant ook niet zo vreemd, de farmaceutische industrie is wereld wijd nummer 1 als het gaat om winsten maken gevolgd door de tabak industrie op plek 2. Het gemiddelde rendement van de farma industrie is 17%, dat is bijna 3x zo veel als normale ondernemers maken.

Maar genoeg hierover, je vind de docu hieronder en als je net als mij vind dat dit een kleine donatie als waardering verdient kun je op hun website deze geven, voor je gaat kijken kun je ook eerst de trailer zien die genoeg prikkelt om de rest ook te willen zien ;0. Oooo en vergeet de documentaire niet te delen als je hem goed vind, dit moeten zoveel mogelijk mensen zien!

Bekijk deze video op YouTube.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.

Login