wo. jul 15th, 2020

Dansende Banaan terug van weg geweest…

2 min read
Er zijn op dit moment enkele initiatieven bezig om Hyves daadwerkelijk terug te brengen en eentje daarvan komt voort uit het bedrijf GoalGorilla welke ondermeer communities bouwt voor......

Yup, je leest het goed! Door dat Facebook momenteel enorm onder vuur ligt is het de hoogste tijd voor de terugkeer van Hyves als social Media vinden een hoop Nederlanders en dus kunnen wij van twirp uiteraard niet achter blijven. Tenslotte zijn wij ook groot voorstander van een veilig en gebruikersgericht social mediaplatform…

Er zijn op dit moment enkele initiatieven bezig om Hyves daadwerkelijk terug te brengen en eentje daarvan komt voort uit het bedrijf GoalGorilla welke ondermeer communities bouwt voor Greenpeace, Slachtofferhulp en de Verenigde Naties. Naar aanleiding van alle commotie rond Facebook en de #byebyefacebook actie van Arjen Lubach brachten zijn hyves.getopensocial.com uit en dat het zo snel zou gaan hadden ze niet gedacht. binnen 24 uur hadden al meer dan 1.000 gebruikers zich aangemeld.

Maar er is nog een partij die heel graag Hyves terug wil brengen en dat zijn Joas Hoogendijk en Patrick van der Nat. Zij hadden goed nieuws op hun site tijdvoorhyves.nl. Al een tijd werken ze namelijk aan een “reboot” van het Nederlandse sociale medium en het lukt! Gerard Ekdom heeft zelfs op NPO 2 even contact gehad met deze jongens en dat gesprek kan je hier horen. Daarnaast is er goed nieuws voor hen die de dansende Banaan ook terug willen want deze zal gewoon weer te gebruiken zijn.

Voor alsnog hebben wij van Twirp in elk geval al vast een account aangemaakt op het alternatief van GoalGorilla dat mocht het wat worden we hier ook te vinden zijn voor het laatste nieuws betrevende Films, Series, games en uiteraard Kodi add-ons….

Word lid van Twirp op Hyves.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.

Login