zo. mei 31st, 2020

De beste Old School Torrent Tools voor Mac…

1 min read
hier een artikel over de beste Torrent tools voor je iMac of Macbook.....

Yup, nog steeds zijn er blijkbaar zat die nog lekker old school gebruik maken van Torrents. Daarom hier een artikel over de beste Torrent tools voor je iMac of Macbook. Let wel op dat je altijd gebruik maakt van een goede VPN als je met torrents aan de slag gaat he…..

Transmission

Van alle verschillende torrent clients lijkt Transmission het meeste op een Mac programma en is daarom ook mijn favoriet als het om torrents op een Mac gaat. Het is een licht en minimalistisch programma met behoorlijk wat features en werkt erg makkelijk en snel…..

Vuze

Het is een zeer uitgebreide tool, waarmee je zo’n beetje alles kunt doen wat je zou kunnen bedenken met betrekking tot je torrents. Hun interface is duidelijk en je kunt makkelijk bepaalde bestanden uit een torrent selecteren om te downloaden. Het enige nadeel is dat je goed moet oppassen bij de installatie want anders krijg je automatisch Yahoo rommel geinstalleerd en is dat ook meteen je standaard zoekmachine.

qBittorrent

Sommige torrent programma’s zijn best ingewikkeld, terwijl andere weer overdreven simpel zijn. qBittorrent heeft hierin een hele mooie balans tussen features en gebruikers gemak. Daarbij gebruikt het ook nog eens weinig processorkracht op de achtergrond en heb je absoluut geen last van spam en vervelende reclames.

Dit zijn wat mijn de 3e beste tools voor je iMac of Macbook als je aan de slag gaat met torrents, have fun!……

 

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.

Login