Image default
Film & Serie

Die Hard wel of geen Kerst film…

Het lijkt erop dat de vraag of Die Hard nu wel of niet een Christmas-Carol is ieder jaar opnieuw ter discussie staat. Als we kijken naar geslacht, dan zijn mannen wel meer van mening dat de actiefilm van Bruce Willis een kerstklassieker is…..

Een nieuwe poll wil voor eens en altijd een einde maken aan deze discussie. De uitslag? Het verhaal van John McClane is geen kerstklassieker:

Van alle ondervraagde volwassenen zegt 62 procent dat Die Hard geen kerstfilm is. Dertien procent maakt niet uit, en slechts 25 procent gelooft dat het in feite een Christmas-Carol is, wel een dan met wat meer geweld en chaos. Het onderzoek is gehouden onder 2.200 deelnemers, waarvan een groot deel kennelijk niet vind dat het de titel Kerst-Film verdiend. Wat vinden jullie eigenlijk hier van? Tenslotte kan ik je meedelen dat de film niet op #Netflix staat maar morgen 23 december wel te zien zal bij Veronica…..

TIP: Gebruik een VPN voor je Kodi systeem en vergeet niet om eens Real-Debrid een maand te proberen!

Related posts

Laaiende recensies voor de film Dunkirk

Cdfreak

Beklemmende trailer voor Berlin Syndrome…

Cdfreak

Stranger Things krijgt een Sequel bij Netflix

Cdfreak

Twirp maakt gebruik van cookies om deze website goed te laten functioneren en het gebruik daarvan te analyseren en te verbeteren. Wil je meer over ons weten klik dan op more. Verder geld door op akkoord te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website aan geeft akkoord te zijn met het gebruik van cookies. Accept Read More

Login

Lost your password?