wo. jul 15th, 2020

Disney band Netflix van al hun TV netwerken….

1 min read
De strijd tussen Disney en Netflix gaat nu echt beginnen. Disney laat geen adverteties meer toe op hun TV netwerken zoals ABC en Freefrom....

De strijd is dan nu echt begonnen want Disney heeft laten weten dat er op de kanalen ABC en Freeform, maar ook andere kleine zenders geen commercials van Netflix te tonen. Dat Disney er nu voor heeft gekozen om de advertenties van Netflix te verbannen van haar netwerken is misschien opvallend, maar hoeft niet helemaal als een verrassing te komen….

Een hele grote verrasing was het echter niet dat Disney dit zou gaan doen, begin dit jaar lieten ze weten zij geen reclames aanneemt van streaming diensten. Echer moest Disney dit kort daarop weer terug draaien i.v.m enkele zakelijke overeenkomsten die Disney had afgesloten met verschillende streamers en hun moederbedrijven. Belangrijke uitzondering op die regel? Netflix!

Maar de strijd heeft ook voor Disney gevolgen, zo zullen jij komend jaar 99,2 miljoen dollar aan inkomsten mislopen, dat is namelijk het bedrag wat Netflix jaarlijks uitgaf verdeeld over meerdere kanalen. Voor Netflix is de beslissing ook een grote domper. Zij adverteert traditioneel ook tijdens de uitzending van de prestigieuze Oscars, maar die wordt volgend jaar uitgezonden op je raad het al…., ABC.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.

Login