20 januari 2021

Dit is Nederland, Dit is Nederland….

2 min read

Dit is Nederland, Dit is Nederland anno 2020. Er is vanaf het begin van de nep pandemie gewaarschuwd door heel veel bronnen dat alles wordt gebruikt om af te komen van burgers en ze enkel nog gehoorzaamheid zullen accepteren……

Eerst ging dit allemaal op vrijwillige basis, je houd immer toch rekening met je mede burgers. Toen werd het dringende adviezen en werden de teugels steeds meer aangetrokken. Iedereen en alles wat een kritisch geluid uitdraagt moet het zwijgen worden opgelegd. Ook dat ging eerst nog vrij redelijk allemaal maar inmiddels zie ze dat steeds meer mensen het allemaal niet meer zo serieus nemen dus is de volgende stap BRUUT GEWELD, want luisteren zul je!

Bekijk deze video op YouTube.
Luisteren zul je, desnoods met bruut geweld!

Als je dacht dat dit niet erger zal worden, als je de toespraak hebt gezien van Rutte kon je even merken dat hij door de mand viel, Als je nog steeds denkt dat het een onschuldig griep virus is “geen enkel griep virus is onschulidg Rutte” zoals die demonstranten buiten…. Let goed op hoe hij dit zegt, hij is super gefrustreert en niet zo lang daarna ging in Den Haag voor een groepje demonstranten het lucht alarm af! Yup, het lucht alarm, de regering verklaard de bevolking in oorlogsstaat……

Bekijk deze video op YouTube.

Maar dat is niet alles, mensen worden gewoon uit hun auto gesleurd maken daarbij schade en vernederen iemand voor alle omstanders, je bent gewaarschuwd, we gebruiken gewoon geweld als je niet doet wat we zeggen…..

Bekijk deze video op YouTube.

Doe met deze info wat je wilt, maar ga straks nadien niet lopen klagen dat je in een dictatuur bent beland. tot slot nog eentje dan, zeg niet “Wir haben es nicht gewußt “…..

Bekijk deze video op YouTube.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.

Login