wo. jul 15th, 2020

Drukke week gehad en weinig tijd voor mijn blog…

2 min read

Beste lezers, ik heb een nog al drukke week gehad en mijn hele weekend gespandeerd aan de nieuwe game van Kojima Death Stranding en kan je verklappen dat het nog mooier is dan ik me voorstelde. Maar let wel op, want het is echt niet een spel dat iedereen zal bekoren…..

De cijfers voor de game verschillen best wel, van een 10 tot aan een 6 of lager en dat komt allemaal door de persoonlijke ervaring. Op dit moment heeft het spel op Metracritic en score van 83 uit de 100 en is het cijfer van de gebruikers een 7 uit de 10, check alle reviews hier. Nou genoeg over de game, ook Sony heeft afgelopen week weer wat zaken los gelaten over de Playstation 5, er wordt verwacht dat de console in februari van 2020 getoond zal gaan worden aan het publiek. De ontwikkelaars zijn in elk geval erg tevreden over de console en de vele mogelijkheden die het heeft. De console zal volgens Sony ergens in 2020 uitkomen en hiervoor willen ze de grootste marketing campagne ooit gaan voeren. Ook gaan ze proberen door middel van speciale acties consumenten zo snel mogelijk over te schakelen naar de Playstation 5, dit zou kunnen betekenen dat je bij inruil van je huidige PS4 een PS5 met korting kan aanschaffen. Uiteraard laten wij weten zodra er meer info is.

Nou dat was het wel zo beetje, ik zal proberen weer iets meer frequent te posten maar soms kom ik er gewoon niet aan toe door dagelijkse bezigheden, je kent het wel. Maar 1 ding is zeker, aim still alive….

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.

Login