za. mei 30th, 2020

E.T. en Elliott herenigd in bijzondere Tv commercial…

1 min read

Comcast heeft een commercial gemaakt waarin niemand minder dan E.T. terug is. De bekende 80’s-film van Steven Spielberg straalt in de Xfinity-reclame, waarin ook een andere oude bekende uit de film terugkeert….

Lance Acord, bekend van Lost in Translation was verantwoordelijk voor regie van de 4 minuten durende reclame spot. Maar de originele maker van de film, Steven Spielberg, was betrokken als adviseur en is erg te spreken over deze commercial, hoewel het natuurlijk slechts een korte vertelling is in de voetsporen van de filmklassieker.

De reclame spot zit bomvol met knipoogjes naar het origineel, E.T komt naar 37 jaar terug op aarde bij zijn vrienden. Elliot welke inmiddels zelf een gezin heeft gaat de feestdagen doorbrengen met E.T. Ook komt E.T erachter dat de mensen vandaag de dag veel betere technologie bezitten dan 37 jaar terug.

De zeer bijzondere reclame is echter niet volledig op de kerstdagen gericht maar meer op Thanks Giving, die feestdag die afgelopen donderdag in Amerika werd gevierd waarop altijd de dag erna de Black Friday volgt. Maar genoeg voor nu, check de reclame spot maar zelf…..

A Holiday Reunion – Xfinity 2019
Bekijk deze video op YouTube.
Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.

Login