zo. jan 26th, 2020

Eerste trailer en release datum voor Locke & Key…

1 min read

De serie kent al een aardige geschiedenis, zo is Hulu er al eens aan begonnen en later heeft ook fox getracht iets op papier te krijgen voor een serie maar dat liep ook erg stroef….

Maar dit keer heeft Netflix de sleutel voor de serie in handen en alles wijst er op dat het een groot potentieel heeft om tot iets moois te komen. Ik moet wel waarschuwen dat mocht je de trailer gaan kijken er flink wat prijs wordt gegeven van het totaal. De serie is vanaf 7 februari te zien en telt 10 afleveringen…..

Nadat hun vader onder mysterieuze omstandigheden is vermoord, verhuizen de drie broers en zussen van Locke en hun moeder naar hun voorouderlijk huis, Al snel ontdekken ze dat het vol staat met magische sleutels die mogelijk verband houden met de dood van hun vader. 
Terwijl de Locke-kinderen de verschillende sleutels en hun unieke krachten verkennen, ontwaakt een mysterieuze demon – en stopt bij niets om ze te stelen. 
Van Carlton Cuse (Lost, Bates Motel) en Meredith Averill (The Haunting of Hill House), de serie is een volwassen mysterie over liefde, verlies en de onwrikbare banden die familie bepalen.
Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.

Login