Image default
Reviews xbmc/Mediabox

VPN ondersteuning voor Kodi 6.0.1met OpenVPN Manager

Eerder heb ik al geschreven wat het belang van een VPN is als je gebruik maakt van een Mediaspeler, Kodi, Xbc of torrents, maar ook als je op internet rond surft is het tegenwoordig geen overbodige luxe i.v.m je privacy op het wereldwijde web.

Update: Deze OpenVPN Manager werkt voor zowel LibreElec als OpenElec, zorg wel dat je altijd de laatste versie gebruikt!

Voorheen maakte ik gebruik van mijn VPN op Kodi via een alternatieve manier van installeren en best omslachtig voor iemand die weinig kennis heeft hoe deze manier moet gebruiken. Ook kreeg ik in het verleden VPN niet aan de praat op de laatste versie van Kodi maar gelukkig is dat probleem inmiddels verholpen.

Helemaal gemakkelijk wordt het als je gebruik maakt van de add-on OpenVPN in combinatie met OpenVPN manager voor Kodi, voorwaarde is wel op dit moment van schrijven dat je de laatste versie van Kodi op je Mediabox installeert, versie 6.0.1. Hieronder een aantal screens van de add-on.

Cycling_zpssfvveyv5 Connection List_zpsyuazbuig Primary VPNs_zpsptd270rk Filters_zpsbmdrjlob

Het updaten van Openelec kun je eenvoudig doen via OpenElec Settings maar nog eenvoudiger is om de add-on OpenElec Devupdate te installeren welke in onder meer KAOSbox te vinden is bij resopetories. Handmatig installeren van de add-on kan via deze tutorial.

Nadat je jouw systeem via de door jouw gekozen mogelijkheid hebt geüpdate naar minimaal versie 6.0.1 download je DIT VPN PAKKET en installeer je de beide .zip files via Systeem –> Add-ons –> Add-ons installeren m.b.v zipbestand. Zodra je beide .zip bestanden hebt geïnstalleerd ga je naar programma’s en vind je daar het programma VPN Manager for OpenELEC. Wanneer je deze de eerste maal opent kun je via de wizard kiezen welke VPN provider je gebruikt en dien je de eerste maal na keuze je gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren waarna de add-on wordt geconfigureerd. Het mooie van deze add-on is dat hij altijd vanzelf opstart wanneer je Mediaspeler reboot of uit hebt gehad.

Daarnaast is het mogelijk om in de instellingen van de add-on ook te kiezen of je bepaalde add-ons wilt uitsluiten van VPN gebruik, wanneer je die add-on gaat gebruiken zal de VPN verbinding automatisch stoppen wat te zien is aan de hand van een melding in je Kodi. wanneer je weer overgaat naar een andere add-on zal de VPN verbinding weer worden hersteld. Ook kun je gemakkelijk en eenvoudig switchen tussen andere verbindingen en is het zelfs mogelijk om meerdere VPN accounts toe te voegen. Grote klasse voor de ontwikkelaar van deze prachtige add-on die voortaan mijn verbinding op Kodi regelt!

Meer info en support over deze prachtige add-on vind je hier op DIT FORUM!

Als tip kan ik meegeven dat een zeer goede en betrouwbare VPN provider Private Internet Acces is, snelle service, goede snelheden, veel verbindingen en veel landen en 100% anonimiteit gewaarborgd tegen een hele scherpe prijs!

Neem een Abonnement op Private Internet Acces Hier!

  • OpenVPN Manager voor OpenVPN
5

Mijn Conclusie:

Als je graag goede bescherming zoekt voor je privacy met wat voor VPN dan ook is deze Add-on een must have voor iedere Kodi gebruiker. Volledig automatisch verbinden van je VPN en zelfs de mogelijkheid om meerder VPN accounts te gebruiken of bepaalde add-ons uit te sluiten van je VPN.

TIP: Gebruik een VPN voor je Kodi systeem en vergeet niet om eens Real-Debrid een maand te proberen!

Related posts

IPTV aanbieders met ruim zender aanbod in goede kwaliteit

Cdfreak

#inFAMOUS: Second Son recensie

Cdfreak

Trakt TV toevoegen aan je Kodi Mediabox

Cdfreak

Twirp maakt gebruik van cookies om deze website goed te laten functioneren en het gebruik daarvan te analyseren en te verbeteren. Wil je meer over ons weten klik dan op more. Verder geld door op akkoord te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website aan geeft akkoord te zijn met het gebruik van cookies. Accept Read More

Login

Lost your password?