Er komt een nieuwe Star Wars Trilogie aan…

Het is officieel, er komt een geheel nieuwe Star Wars Trilogie aan en het eerste deel in deze nieuwe reeks zal worden geschreven en geregisseerd door Rian Johnson. Deze nieuwe trilogie van Star Wars komt dan ook los te staan van de Skywalker Saga welke als rode draad door Episode I – IX loopt.

Johnston zal nieuwe personages introduceren uit een uithoek van de Melkweg, welke nog niet is ontdekt in Star Wars. Kathleen Kennedy, baas van Lucasfilm zegt over Rian het volgende:

“Hij is een creatieve kracht en om hem The Last Jedi vorm te zien geven, van begin tot eind, was één van de hoogtepunten uit mijn carrière. Rian gaat waanzinnige dingen doen met het blanco canvas van deze nieuwe trilogie.”

Met deze lovende woorden geeft Lucasfilm en Walt Disney Rian Johnson aan dat zij ongelooflijk veel vertrouwen hebben in hem en dat zij helemaal in hun nopjes zijn met het resultaat van The Last Jedi. Ook Johson zelf heeft de samenwerking als zeer prettig ervaren blijkt wel uit zijn woorden:

“We hebben de tijd van onze levens gehad tijdens de samenwerking met Lucasfilm en Disney voor The Last Jedi, Star Wars is de grootste moderne mythologie en we voelen ons zeer gelukkig om hieraan een bijdrage te leveren. We kunnen niet wachten om door te gaan met deze nieuwe reeks films.”

TIP: Gebruik een VPN voor je Kodi systeem en vergeet niet om eens Real-Debrid een maand te proberen!