Image default
Nieuws

Film 1 stopt met uitzenden op Tv…

Na dat de dienst al verschillende namen heeft gehad houd Film 1 het voor gezien per augustus. De dienst zal overigens niet helemaal stoppen zoals eerder werd aangenomen maar zal enkel verder gaan als streaming dienst.

Het voordeel daarvan is dat het bedrijf geen tientallen procenten van de omzet hoeft af te dragen aan distributeurs zoals ze nu wel moeten voor het uitzenden op TV. Een abonnement kost dan ook €7,95 wat de helft is van de reguliere prijs op de kabel. Je kan op diverse manieren kijken zoals via de Film 1 Go-app maar ook op de huidige tv’s is er al een app beschikbaar om Film 1 te kijken.

Film1 is een van de oudste filmkanalen in Nederland Eigenaar Liberty Global moest Film1 afstoten toen de kabelbedrijven UPC en Ziggo werden gefuseerd. Zelf zal ik de dienst niet missen, als je 3 maand abonnee was geweest wist je precies welke films er de rest van het jaar te zien waren.

TIP: Gebruik een VPN voor je Kodi systeem en vergeet niet om eens Real-Debrid een maand te proberen!

Related posts

Dansende Banaan terug van weg geweest…

Cdfreak

The Division Best verkopende nieuwe IP ooit

Cdfreak

HIPTV.nl GiveAway actie en alle winnaars…

Cdfreak

Twirp maakt gebruik van cookies om deze website goed te laten functioneren en het gebruik daarvan te analyseren en te verbeteren. Wil je meer over ons weten klik dan op more. Verder geld door op akkoord te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website aan geeft akkoord te zijn met het gebruik van cookies. Accept Read More

Login

Lost your password?