wo. jul 15th, 2020

Flink aantal Blockbusters voor komende tijd…

2 min read

Het jaar is nog maar pas begonnen en de eerste maand zit er al weer bijna op. Tijd om eens een mooi lijstje te maken van Blockbusters die de komende maanden in de Bioscoop zullen verschijnen….

Op dit moment van schrijven draait 1917 in de bios en deze film is meteen eentje die onder de categorie blockbuster mag worden gezet, maar naast deze film kun je uit gaan kijken naar de volgende films:

No Time To Die

Dit is de nieuwe James Bond film die vanaf 8 april in de bioscopen zal draaien, de verwchtingen zijn hoog gespannen. Cary Fukunaga is aangenomen om deze iconische filmfranchise op een waardige manier voort te zetten. Billie Eilish is verantwoordelijk voor de theme song en is daarmee de jongste team song singer voor een bond film ooit.

NO TIME TO DIE – Officiële Trailer - 12 november in de bioscoop
Bekijk deze video op YouTube.

Black Widow

Vanaf 1 mei verblijdt Scarlett Johansson ons als Black Widow in haar eigen film. Eindelijk leren we meer over wat Natasha Romanoff bezighoudt, want we kennen haar vooral in de ‘vechtmodus’ uit Iron Man 2 en de Avengers-films.

Marvel Studios' Black Widow - Official Teaser Trailer
Bekijk deze video op YouTube.

Fast & Furious

Deze franchise staat al sinds het begin in de lijsten van Blockbuster films en ook dit jaar zal het ongetwijfeld weer alle ingrediënten hebben die nodig zijn voor een blockbuster. Gezien de trailer lijkt het dan ook weer heerlijk vol actie en over de top racing…

Fast And Furious 9 - Trailer #1
Bekijk deze video op YouTube.

Wonder Women 1984

Het lijkt een goed jaar te worden voor vrouwelijke regisseurs, de film Wonder Woman verschijnt op 9 juni in de bioscopen. Patty Jenkins wist van de eerste film al een groot succes te maken en we hopen dan ook dat ze dit met Wonder Women 1984 nog eens doet.

Wonder Woman 1984 – Official Trailer
Bekijk deze video op YouTube.

Top Gun Maverick

Ik ga hier niet veel woorden aan vuil maken, Tom Cruise is terug en we hopen dat het succes van de vorige delen kan worden geëvenaard. Vanaf 3 juli in de bios.

Top Gun: Maverick (2020) – New Trailer - Paramount Pictures
Bekijk deze video op YouTube.

Ghostbusters Afterlive

Na dat de vorige Ghostbusters enkel bestond uit vrouwelijke spelers keert de franchise dit keer terug in zijn oorspronkelijke form. Het project is nog wat mysterieus maar we hebben goede hoop dat het weer een succes zal worden. De film verschijnt 10 juli.

GHOSTBUSTERS: AFTERLIFE - Official Trailer (HD)
Bekijk deze video op YouTube.

Zo dat was het dan voor nu, uiteraard zijn er nog veel meer films die dit jaar zullen verschijnen, maar ik heb er een paar uitgelicht die hoogstwaarschijnlijk gaan zorgen voor een goede omzet en bezoekers aantallen. Welke ga jij sowieso checken?….

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.

Login