Image default
Computers Gadgets

Gebogen iPad Pro geen fout…

Je zal maar voor kerst een iPad Pro onder de boom vinden en wanneer je hem uit de doos haalt blijkt hij al gebogen. Is het dan een fout van Apple of hoort dit gewoon?….

Wanneer je een bedrag van ruim €900 neertelt voor een product mag je toch verwachten dat het ook goed is? Nou daar denken ze bij Apple helaas ander over. Toen een flinke groep Apple gebruikers de nieuwe iPad Pro aanschaften bij de lancering in november bleek het product vanuit de doos al gebogen te zijn en de reactie hierop van Apple is bijzonder te noemen:

Apple’s reactie was dat de “zeer lichte bocht in het aluminium chassis” ( die volgens de foto’s niet zo klein is ) werd veroorzaakt als een neveneffect van het productieproces, met name met betrekking tot het koelsysteem, de verwachting is dan ook dat het probleem later niet zal verergeren. Als gevolg hiervan heeft Apple besloten dat de bocht geen defect is, hoewel dat volgens velen zeker het geval is.

Wat vindt jij van het kopen van een apparaat met een fabricagefout? Zou jij de volledige prijs betalen voor een dergelijk apparaat of zou je jouw geld liever ergens anders uitgeven? Ik zou overigens nooit zoveel betalen voor een iPad en al helemaal niet met zo’n fout in het product. Ooo en tot slot nog even de onderstaande video waarmee duidelijk mag worden dat het niet zo premium is als de prijs doet geloven….

TIP: Gebruik een VPN voor je Kodi systeem en vergeet niet om eens Real-Debrid een maand te proberen!

Related posts

3e levering PS4 misschien nog dit jaar

Cdfreak

Emotionele kerstreclame van Apple

Cdfreak

Yundoo Y8 is de eerste 4GB of RAM Android TV Box

Cdfreak

Twirp maakt gebruik van cookies om deze website goed te laten functioneren en het gebruik daarvan te analyseren en te verbeteren. Wil je meer over ons weten klik dan op more. Verder geld door op akkoord te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website aan geeft akkoord te zijn met het gebruik van cookies. Accept Read More

Login

Lost your password?