zo. aug 9th, 2020

Gebogen iPad Pro geen fout…

2 min read

Je zal maar voor kerst een iPad Pro onder de boom vinden en wanneer je hem uit de doos haalt blijkt hij al gebogen. Is het dan een fout van Apple of hoort dit gewoon?….

Wanneer je een bedrag van ruim €900 neertelt voor een product mag je toch verwachten dat het ook goed is? Nou daar denken ze bij Apple helaas ander over. Toen een flinke groep Apple gebruikers de nieuwe iPad Pro aanschaften bij de lancering in november bleek het product vanuit de doos al gebogen te zijn en de reactie hierop van Apple is bijzonder te noemen:

Apple’s reactie was dat de “zeer lichte bocht in het aluminium chassis” ( die volgens de foto’s niet zo klein is ) werd veroorzaakt als een neveneffect van het productieproces, met name met betrekking tot het koelsysteem, de verwachting is dan ook dat het probleem later niet zal verergeren. Als gevolg hiervan heeft Apple besloten dat de bocht geen defect is, hoewel dat volgens velen zeker het geval is.

Wat vindt jij van het kopen van een apparaat met een fabricagefout? Zou jij de volledige prijs betalen voor een dergelijk apparaat of zou je jouw geld liever ergens anders uitgeven? Ik zou overigens nooit zoveel betalen voor een iPad en al helemaal niet met zo’n fout in het product. Ooo en tot slot nog even de onderstaande video waarmee duidelijk mag worden dat het niet zo premium is als de prijs doet geloven….

iPad Pro Bend Test! - Be gentle with Apples new iPad...
Bekijk deze video op YouTube.
Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.

Login