HIPTV.nl Nieuw Jaars Actie met 6 maanden gratis kijken…

Zo het is bijna 2018 of inmiddels is het al weer nieuw jaar en dus tijd voor een nieuwe actie van HIPTV.nl. Dit keer gaan we niet zomaar wat weggeven, nee dit keer mogen wij als klap op de vuurpijl op 27 januari een lezer blij maken met 6 maand gratis IPTV van HIPTV.nl!! Dat betekend een half jaar geen sport meer missen, altijd op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste films en toegang tot een grote bibliotheek aan On Demand Films!

Zo krijg je maar liefst meer dan 4400 kanalen tot je beschikking met zenders als Fox Sport, Film 1, Ziggo Sport maar ook heel veel buitenlandse zenders met de Belgische Play Sport of de Engelse Sky Sports en BT Sports en allemaal in super strakke kwaliteit. Daarnaast vind je de VIP pakketen van de USA en Canada in het aanbod met ook allemaal strakke kwaliteit en ook nog eens hele goede EPG ondersteuning. Lees ook gerust eens onze review van deze aanbieder.

We mogen de komende maand dan ook maar liefst 4 prijzen weggeven waarvan de laatste keer 6 maanden gratis HIPTV.nl! De overige 3 prijzen betreffen een maand gratis kijken, hieronder de prijzen per week met de trekking’s datum erbij

PRIJZENPOT JANUARI 2018:

  • Zaterdag 6 Januari 1x gratis maand kijken. –Winnaar is Denhoed–
  • Zaterdag 13 Januari 1x gratis maand kijken. –Winnaar Van Maurik–
  • Zaterdag 20 Januari 1x gratis maand kijken. — Winnaar Kloosterman–
  • Zaterdag 27 Januari de hoofdprijs van 1x 6 maanden gratis kijken.

Wat moet je doen om kans te maken op het winnen van een van de bovengenoemde prijzen? Heel simpel, vul hieronder jouw Email* in en voor een extra kans deel je de actie op je favoriete social media. Je hoeft slechts eenmaal je Email in te vullen om kans te maken op een van de prijzen in Januari en dus niet iedere week deel te nemen.

Keer Terug Naar TWIRP.NL

Ended
Ended