Speciale Aanbieding voor 1 maand HIPTV…

Namens HIPTV.nl mogen 25 wij onze lezers een kennismaking laten doen met HIPTV voor een maand tegen een speciaal tarief. Hiermee kijk je dus een maand lang naar meer dan 2000 kanalen kijken over de hele wereld waaronder Fox Sport, Film 1 en nog veel meer. Wil je dus HIPTV.nl een keer uitproberen schrijf je dan hieronder in voor het WachtWoord dat je nodig hebt voor de speciale actie pagina van HIPTV.

Zo krijg je voor €10 maar liefst meer dan 2000 kanalen tot je beschikking met zenders als Fox Sport, Film 1, Ziggo Sport maar ook heel veel buitenlandse zenders met de Belgische Play Sport of de Engelse Sky Sports en BT Sports en allemaal in super strakke kwaliteit. Daarnaast vind je de VIP pakketen van de USA en Canada in het aanbod met ook allemaal strakke kwaliteit en ook nog eens hele goede EPG ondersteuning. Lees ook gerust eens onze review van deze aanbieder.

Wat moet je doen toegang te krijgen tot deze speciale actie? Heel simpel, vul hieronder jouw Email* in en je krijgt vanzelf een email met WachtWoord voor de speciale Actie Pagina van HIPTV. Let dus wel op dat het betalen enkel mogelijk is via Paypal en moet worden gedaan zoals aangegeven op deze pagina en de actie enkel geld voor lezers van Twirp.nl, je aankoop krijg je binnen 24 uur per opgeven mail toegestuurd…..

Ended
Ended