Speciale Aanbieding voor 1 maand HIPTV…

Namens HIPTV.nl mogen wij 10 van onze lezers iedere week een speciale Paypal link doen toekomen waarmee je eenmalig €5 euro korting krijgt op een maand lang IPTV. Hiermee kijk je dus een maand lang naar meer dan 2000 kanalen kijken over de hele wereld waaronder Fox Sport, Film 1 en nog veel meer. Iedere zondag sturen wij 10 personen uit de inschrijving een eenmalige Paypal link waarmee je dus voor €10 een maand HIPTV koopt.

Zo krijg je voor €10 maar liefst meer dan 2000 kanalen tot je beschikking met zenders als Fox Sport, Film 1, Ziggo Sport maar ook heel veel buitenlandse zenders met de Belgische Play Sport of de Engelse Sky Sports en BT Sports en allemaal in super strakke kwaliteit. Daarnaast vind je de VIP pakketen van de USA en Canada in het aanbod met ook allemaal strakke kwaliteit en ook nog eens hele goede EPG ondersteuning. Lees ook gerust eens onze review van deze aanbieder.

Wat moet je doen om kans te maken op deze speciale actie link? Heel simpel, vul hieronder jouw Email* in en als je bent uitgeloot krijg je vanzelf op het door jouw opgeven Email adres de Paypal link toegestuurd. Let dus wel op dat het betalen enkel mogelijk is via Paypal!