Win 3 maanden Gratis HIPTV.nl bij twirp….

De vorige actie waarbij we 5x gratis een maandje HIPTV.nl mochten weggeven was een groot succes en daarom mag ik namens HIPTV.nl opnieuw een actie opzetten voor de maand november, dit keer mag ik aan 2 gelukkige winnaars maar liefst 3 maanden kado doen. Dat betekent dat je in December, Januari en Februari de beschikking hebt over meer dan 4500 kanalen waaronder het gehele Ziggo pakket, FoxSport, Film 1 maar ook Sky Sports UK, BT Sport en Play Sports. Je hoeft dus geen wedstrijd meer te missen en kijkt naar de nieuwste films, series en nog veel meer.

Wat moet je doen om ook kans te maken op een kwartaal gratis kijken? Vul hieronder jouw Email* adres in en als je jouw kansen wilt vergroten deel je deze actie op jouw favoriete Social Media kanaal. Hoe vaker je deelt hoe meer kans op de winst. Wij van Twirp.nl en HIPTV.nl wensen je heel veel succes, de winnaars worden op 1 december bekend gemaakt en krijgen de keuze uit een .m3u file of een aansluiting op je MAG256 box.

Heb je overigens geen zin om deel te nemen aan de actie maar wil je toch eens HIPTV.nl uitproberen kun je bij hun altijd gratis een 24 uur’s trail aanvragen, ook vind je via deze link de volledige lijst aan TV Zenders die hun aanbieden. Ook kun je onze ervaringen met deze aanbieder terug vinden in de review van ons.

Winnaars van deze actie:

1. F van Iersel
2. R Wijnen

Keer terug naar twirp.nl

Ended
Ended