wo. nov 20th, 2019

Google brengt games naar een dimensie met Stadia…

2 min read

Stadia? Yup, Google wil zich dit jaar ook gaan begeven op het gebied van games met een Netflix achtige stream dienst genaamd Stadia. Waar je voortaan maar wilt kan je op de best mogelijke manier games ervaren als je maar beschikt over een goede internet verbinding…

Voortaan kan je naast gamen waar je maar wilt ook direct meespelen met je favoriete youtuber als hij bezig is met een game te streamen, heb je geen hardware meer nodig en zijn patches verleden tijd. Ook zal je gemiddeld 5 seconden nodig hebben om in de game te stappen. Al met al is Google Stadia dus een platform waarmee je games kunt bekijken of spelen, op ieder apparaat met internet en met een beoogde, minimale tijd tussen het wisselen van device of game.

Check hier meer details over Stadia van Google.

Je hoeft voortaan dus slechts op een link te klikken om te spelen nooit meer iets te installeren omdat de games op de servers staan. Alle updates voor de games worden in het datacenter uitgevoerd en daar ga jij volgens Google nooit geen last mee krijgen. Uiteraard klinkt het allemaal prachtig maar wanneer we echt aan de slag kunnen met de dienst zal pas duidelijk worden welke nadelen er eventueel aan kleven, ben jij al ge├»nteresseerd in deze nieuwe manier van spelen?…..

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.

Login