24 september 2020

Gratis alternatief voor Netflix komt van Plex….

2 min read

Het is oorlog als het gaat om de kijker, niet alleen op TV maar ook om nieuwe klanten te werven voor bijvoorbeeld Netflix, Disney+ en Apple TV. Allemaal kosten ze een paar euro maar bij elkaar opgeteld tikt het al snel aan. Plex is van origine een platform waarbij alle media die belangrijk voor jou is op een plek te zien is…..

Of het nu gaat om je muziek, opgenomen televisie programma’s , home video’s of podcasts: het is allemaal op één plek te vinden door plex met je eigen server te verbinden. Daar is vanaf nu dus ook de streamingdienst te bereiken, die beschikbaar is op alle apparaten waarop Plex ondersteund wordt. Deze dienst staat in de sidebar onder het kopje Free To Watch en is ook volledig uit te zetten wanneer je geen behoefte hebt aan de dienst.

Tussen het aanbod vinden we ondermeer gratis films, tv-shows, extreme sportfilms, muziekdocumentaires, Bollywood-musicals en meer. Maar kan dat wel allemaal gratis? Ja en nee, jij kan inderdaad gratis kijken maar in ruil daarvoor zal je wel af en toe wat reclame te zien krijgen, Plex belooft echter dat dit lang niet zo vaak zal zijn als je op de reguliere TV.

Plex belooft tevens ook nog eens dat er met grote regelmaat nieuwe materiaal op hun dienst zal verschijnen van verschillende studio’s en makers – van Oscar-winnende Hollywood-films tot de nieuwste uit India, Rusland, China, Japan, Afrika, Latijns-Amerika, Australië, Nieuw-Zeeland en Europa.Daarnaast wil Plex zich onderscheiden door films meteen op hun server te zetten van het festivalcircuit.

Wat moet je doen om te genieten van deze nieuwe dienst?

1 Als je al gebruik maakt van Plex gefeliciteerd je media verzameling is net een beetje groter geworden. Nieuwe gratis films en series-inhoud zijn beschikbaar in uw navigatie en startscherm, net als al uw andere media in Plex, die u kunt aanpassen of uitschakelen.

2 Als u geen inhoud in Plex heeft: het is nu gemakkelijker dan ooit om de best beoordeelde media-app te ervaren. Geniet van onze eersteklas interface voor het streamen van films, tv-programma’s, podcasts, documentaires en muziek waar u van houdt. Geen harde schijf of persoonlijke mediacollectie nodig. We brengen alle goede dingen rechtstreeks naar je toe.

In ruil voor al dat moois wat Plex vanaf vandaag aanbied vragen ze enkel af en toe een paar minuutjes van je tijd voor een reclame filmpje. In ruil daarvoor is ons doel om deze geweldige inhoud van grote studio’s en onafhankelijke producenten van over de hele wereld gratis naar je toe te brengen.

Begin vandaag ook eens met het downloaden van de plex app, hij is verkrijgbaar voor Android en Apple apparaten maar ook is de app in veel Smart TV’s te vinden. O en voor ik het vergeet, de kwaliteit van de films zijn standaard 1080P……..

Bedankt J Komdeur voor de tip en meer info vind je op Plex.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.

Login