Image default
Games

Gravity Rush 2 demo vanaf morgen beschikbaar

Een kleintje onverwachts is dit nieuws wel, helemaal nadat we überhaupt niet wisten dat er ooit een demo zou komen van de game. Demo’s zijn vandaag de dag niet meer zo vanzelf sprekend als enkele jaren geleden en dus is het een mooie bijkomstigheid dat we vanaf morgen eind van de middag een voorproefje krijgen van deze game.

De demo bied 2 verschillende mogelijkheden, je kan namelijk kiezen voor een pad welke je volgt als je onbekend met met het eerste deel of je kiest voor het 2e pad voor de wat meer ervaren spelers van Gravity Rush. Door het aanbieden van de 2 mogelijkheden krijgt iedereen de juiste indruk van het spel, Gravity Rush 2 zal op 18 januari verschijnen.

Naast dat we vanaf 18 januari aan de slag kunnen met Gravity Rush 2 komt er voor die tijd nog een korte animatie film uit welke het verhaal  tussen de 2 delen aan elkaar moet knopen onder de naam Gravity Rush Overture. Deze korte film zal vanaf 26 december om 17:00 te zien zijn op het Youtube kanaal van Sony zelf.

TIP: Gebruik een VPN voor je Kodi systeem en vergeet niet om eens Real-Debrid een maand te proberen!

Related posts

NES Classic Mini is gekraakt!

Cdfreak

Dreams voor PS4 nog steeds in ontwikkeling…

Cdfreak

#E3 teaser trailer #Battlefield Hardline

Cdfreak

Twirp maakt gebruik van cookies om deze website goed te laten functioneren en het gebruik daarvan te analyseren en te verbeteren. Wil je meer over ons weten klik dan op more. Verder geld door op akkoord te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website aan geeft akkoord te zijn met het gebruik van cookies. Accept Read More

Login

Lost your password?