zo. mei 31st, 2020

Grote flop dreigt voor Terminator: Dark Fate….

1 min read

Wat een gouden opstand had moeten worden dit weekend voor de nieuwe Terminator: Dark Fate lijkt uit te lopen op een enorme flop. Voor de zoveelste keer dreigen dikke donder wolken boven de zoveelste poging tot een reboot van de films……

Afhankelijk werd er rekening gehouden met een weekend opbrengst tussen de $35 en $45 miljoen dollar maar de totale box-office lijkt te blijven steken op slechts $27 miljoen. Maar niet alleen de US blijft achter op de verwachtingen, ook in China waar men rekening hield met een opbrengst tussen de $45 en $50 miljoen komt niet verder dan $30 miljoen.

Hiermee kan je al voorzichtig concluderen dat het wel eens een grote flop kan gaan worden, de film koste om te maken alleen al $180 miljoen dollar, tellen we de marketing kosten bij de productie kosten op komen we op $470 miljoen. De film heeft dus nog een hele berg in te halen wil het ├╝berhaupt uit de kosten komen.

De film kreeg op zich best aardige beoordelingen maar blijkbaar lopen er niet zoveel mensen meer warm voor weer een nieuwe cyborg Arnold Schwarzenegger. In ieder geval lijkt de kans op meerdere delen hiermee van de baan…..

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.

Login