HipTV laat zien hoe je omgaat met IPTV!

De wereld van IPTV lijkt momenteel niet te stoppen met veel beloftes die achteraf door de meeste niet worden ingelost. Dat is dan ook een van de redenen dat hipTV is opgericht, een IPTV aanbieder die luistert naar jouw als gebruiker en je helpt als het nodig is. Naast de geweldige support krijg je ook nog eens BOM vol pakket met heel veel zenders.

–Gratis HIPTV winnen? Kijk dan op onze GiveAway pagina–

HIPTV.nl:

Deze IPTV* aanbieder is simpel en bescheiden en geeft je voor een bedrag van €15 p/m een heel mooi pakket met een dikke 3500 zenders. Daar zitten de meeste landen binnen de EU in zoals Nederland, Duitsland, Belgie en de UK maar ook de USA is volop aanwezig. Het Nederlandse zender aanbod is zeer uitgebreid en de afgelopen weken heeft het hier naar volle tevredenheid gedraaid zonder veel noemenswaardige problemen. Wel heeft Nederland 1,2 en 3 regelmatig wat last van matige kwaliteit die schommelt van SD tot Full HD maar dit schijnt bij andere aanbieders momenteel ook het geval te zijn.

*Let op dat je wel www.hiptv.nl gebruikt en geen .net!

ZenderIndeling:

De zenderindeling van hiptv ook iets wat ze daar goed voor elkaar hebben als ik het tegenover de andere aanbieders leg, elk land is keurig ingedeeld in eigen categorieën waardoor je gemakkelijk per land kunt switchen, je hoeft dus zelf niet meer aan de slag met je zender indeling.

EPG:

Dit is iets wat ik zelf altijd erg fijn vind om erbij te hebben omdat ik graag wil kunnen zien wat er op is maar ook dat ik een TV gids bij de hand heb bij zenders als Film 1. Ik kan je in elk geval verklappen dat dit bij hiptv dik voor elkaar is, naast dat ze alle NL zenders onder een EPG hebben zitten ook veel UK, Duitsland en Belgische zenders niet zonder TV gids en vind je in de US zenderlijst ook een hoop informatie wat er te zien is op de zender. Het enige wat je hier voor hoeft te doen is bij de PVR IPTV Client in Kodi deze: http://hiptv-epg.ddns.net/epg/tvguide.xml link in te vullen en klaar is je EPG!

Zenderaanbod en Kwaliteit:

Ook het Zenderaanbod en de kwaliteit is dik voor elkaar, in de afgelopen weken heb ik weinig tot geen problemen ondervonden behalve dat Nederland 1,2 en 3 soms wat matig van kwaliteit waren. Voor de rest weinig last van buffers of vastlopen gehad en de zenders echt uitvoerig getest door het als mijn daily tv te gebruiken. Het aanbod is prima in orde en alle zenders die voor mij van belang zijn worden aangeboden zoals Film 1, FOX Sport, Ziggo Sport maar ook de zenders Sky Sports en BT Sport uit de Uk werken prima. De hele zender lijst vind je in DEZE link op hiptv.

Installatie en support:

De installatie van hiptv gaat zonder enig probleem en gebeurt aan de hand van een .m3u file waarin de zenders keurig gerangschikt staan per land. Voor alle vragen hoe je dat bestand installeert kun je terecht op hun site waar het keurig staat uitgelegd. En mocht je toch tegen problemen aanlopen kun je altijd contact opnemen met de vriedenlijke Eric die je doorgaans zeer snel en vakkundig helpt. En mocht je denken dat ik enkel enthousiast ben omdat ik deze recensie mocht doen check dan maar een het Kodi-forum over hipTV, zeer veel tevreden gebruikers!

Conclusie:

Ik heb nu een 2 tal andere aanbieders van IPTV geprobeerd en kom gemakkelijk tot de conclusie dat wat mij betreft hipTV een blijver is. Het doet precies wat je verwacht van IPTV, werkt gemakkelijk en voor €15 p/m of €35 per kwartaal heb een bomvol pakket met ruim 3500 zenders. Ook krijg je een zeer uitgebreide EPG en goede service en support als je dat nodig mocht hebben. Ben je na aanleiding van deze recensie ook geïnteresseerd kun je altijd op hun website een trail van 24 uur aanvragen.

hipTV
 • Prijs
 • Kwaliteit HD
 • Service
 • Aantal Zenders
 • Betaling*
4.7

Samenvatting

hipTV bied je alles wat je nodig hebt voor een vriendelijke prijs met een goede service. *Enigste echte nadeel wat ik kan opnoemen is dat je enkel kunt betalen via Paypal.
PS: ik heb van de support van HIPTV vernomen dat er meer mogelijkheden zijn om te kunnen betalen, neem daarvoor contact op met Eric via info@hiptv.nl, bedankt voor de aanvulling Eric.

Verzenden
User Review
2.89 (9 votes)

TIP: Gebruik een VPN voor je Kodi systeem en vergeet niet om eens Real-Debrid een maand te proberen!

4 thoughts on “HipTV laat zien hoe je omgaat met IPTV!

 1. Mijn vraag gaat HIPTV ook onverwacht stoppen?
  Deze ervaring heb ik met Moviestreamer:

  Heb 2 weken geleden een abonnement voor €79 afgesloten krijg melding “Wij zijn gestopt. Bedankt voor uw klandizie.
  Krijg nog elke paar uur melding om de super aanbieding te nemen. Meerdere kennissen krijgen de zelfde mededeling
  Oplichting of?

 2. Helaas, de man(nen) achter moviestreamer is zeker een grote boef.. streamer gekocht, werkte niet, kreeg m’n geld niet terug.. hij accepteert de retouren niet… bleek dat bij AH in Almere er 10-tallen boxen te staan die allemaal retour kwamen.. oppassen met die man dus, ook ik kreeg van de vorige week iets van 5 tot 10 mailtjes om dat weekend een abo af te sluiten.. ongevraagd..

  of dit soort oplossingen een lange termijn hebben.. ik weet het niet, denk beste max per kwartaal te proberen om te zien hoe het gaat 😉 heb een dag uitgeprobeerd en werkte prima met HIPTV. Zit nu te twijfelen om ook een abo te nemen..

  1. HIPTv is zeker te vertrouwen en zal je geen spijt van krijgen lees mijn review en kijk anders eens op het forum van Kodi nederland hoe tevreden iedereen daar mee is. Ik zal in de review van Moviestreamer een waarschuwing plaatsen nadat je de zoveelste bent met zo’n ervaring!

   1. Hoi,

    Idd. De 24h dienst was top van HIPTV. Meer heb ik nog niet getest. Echter support was top en snelheid/kwaliteit van de beelden waren ook goed.

    Bedankt alvast voor plaatsen waarschuwing. Ook op Tweakers wordt voor ze gewaarschuwd.

Comments are closed.

Login

Lost your password?
%d bloggers liken dit: