HIPTV.nl Mei actie, win 6 maanden IPTV…

Yup, jullie lezen het goed! Wij mogen namens hiptv.nl weer een hele leuke prijs weggeven in de maand mei, maar liefst 6 maanden gratis IPTV! Dat betekend als je op vakantie gaat je ook overal Nederlandse tv kunt kijken en dus niets hoeft te missen waar je ook bent…..

Om deel te nemen aan deze geweldige actie hoef je enkel onderstaande vraag te beantwoorden en het antwoord hierop is een meer keuze vraag welke je ook terug kan vinden op de FAQ pagina van hiptv.nl. Wij van twirp en hiptv.nl wensen iedereen heel veel succes. Wil je hiptv.nl toch eens proberen? Wij hebben ook een actie pagina waar je terecht kunt voor een maand IPTV voor maar €10. Check hier….

Win 6 maanden HIPTV actie...
Win 6 maanden HIPTV actie...

Om deel te nemen aan de actie hoef je enkel antwoord te geven op de onderstaande meer keuze vraag. De regels voor deelname zijn: Looptijd van deze actie is van 30 april t/m 31 mei 2018 - De gewonnen prijs is niet inwisselbaar voor contant geld en niet overdraagbaar - Je ontvangt de unieke link voor HIPTV op het ingevulde email adres van je deelname, houd je postvak dus in de gaten als je hebt meegedaan. - Uitgesloten van deelname zijn medewerkers en familieleden van Twirp.nl en HIPTV.NL - Slechts 1 deelname per Email en huis adres mogelijk. - Email zal enkel worden gebruikt voor deelname en toekenning van de gewonnen prijs.

Q. Kan je HIPTV ook gebruiken in het buitenland ?

A. Select one or more from the choices below...

Please Enter Your Details

TIP: Gebruik een VPN voor je Kodi systeem en vergeet niet om eens Real-Debrid een maand te proberen!

Geef een reactie