Image default
Games Reviews

Impressie Kick & Fennick

Iedere maand krijgen Playstation Plus leden voor hun console een gratis game voorgeschoteld en deze maand zit daar en wel heel erg leuk spelletje bij voor de PS Vita genaamd Kick & Fennick!

Of ik deze game ook een kans zou hebben gegeven als ik hem niet gratis kon binnen harken durf ik zo niet te zeggen maar achteraf ben ik aardig verrast door deze leuke Platformer die gebruik maakt van goed werkende spelmechanieken.

Kick is een klein ventje die door omstandigheden ineens wakker wordt in een compleet vreemde wereld en daar al snel in de problemen raakt en op het nippertje wordt gered door Fennick die hierbij enige schade oploopt aan zijn batterij waardoor de 2 samen opzoek moeten naar een nieuwe energiebron om Fennick te kunnen repareren. Het extra leuke aan deze platformer is dat het ook nog eens is gemaakt door een Nederlandse studio.

kick&finnick1

Voor dat het avontuur echt begint krijgt Kick eerst nog een fors wapen in zijn handen geschoten en dat wapen zul je hard nodig hebben, niet zozeer om vele vijanden mee af te schieten maar meer om op plekken te komen waar je anders nooit bij kunt. Zo kun je namelijk met dit kanon jezelf omhoog schieten maar ook naar links en rechts, dit doe je door de rechter analoogstick naar beneden, rechts of links te halen en te vuren met een van de beide schouder buttons.

Dat Fennick een echte vriend blijkt te zijn wordt al heel snel duidelijk want zodra je een fout maakt en ergens krijgt op te vallen wat je het leven zou kosten is Fennick daar om je te redden, echter is dat redden niet geheel onbeperkt want elke reddingsactie kost Fennick energie en zodra deze op is ben je wel dood en dien je het level opnieuw te beginnen. Uiteraard is er wel de mogelijkheid om nieuwe energie te vinden voor Fennick en meestal is die er meer dan voldoende om zo het level door te komen.

Kick & Fennick 4

Kick & Fennick heeft dan ook voornamelijk een hoog aaibaar gehalte want de 2 personage’s zijn erg aandoenlijk wat de game ook voor een jonger publiek toegankelijk maakt, laat je hier echter niet door afschrikken want van tijd tot tijd kan het best pittig zijn en is de oplossing voor de puzzel om aan het eind te geraken van een level best lastig. Voor de rest komt het spel ook goed uit de verf door de mooie kleurzettingen van de levels en de vaak prachtig ogende 3D-levels. Ik vind het dan ook niet moeilijk om echt gecharmeerd te zijn van deze game.

  • Samenvatting:
4

----------

Kick& Fennick zijn 2 leuke karakters die zich voortbewegen in een prachtige 3D wereld, alles aan dit spelletje van 45 levels is mooi gedaan en alhoewel het verhaal in het begin wat traag tot stand komt en het echte puzzelwerk wat laat begint klopt verder alles aan deze game. Neem daarbij dat het spel ook nog eens gratis binnen is te harken als je in het bezit bent van een Playstation Plus abonnement en de fun is helemaal compleet en niets kan je tegenhouden om het eens te proberen!

Verzenden
User Review
0 (0 votes)

Download hier of koop hem voor €7,99 als je geen Playstation Plus hebt.

TIP: Gebruik een VPN voor je Kodi systeem en vergeet niet om eens Real-Debrid een maand te proberen!

Related posts

Nieuwe Loot Cave ontdekt in Destiny

Cdfreak

Kojima signeert exemplaren The Phantom Pain

Cdfreak

Upgrade versie Battlefield 4 Ps4 geeft problemen met DLC

Cdfreak

Twirp maakt gebruik van cookies om deze website goed te laten functioneren en het gebruik daarvan te analyseren en te verbeteren. Wil je meer over ons weten klik dan op more. Verder geld door op akkoord te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website aan geeft akkoord te zijn met het gebruik van cookies. Accept Read More

Login

Lost your password?