Image default
Mobiel Nieuws

iOS 12.4 heeft nu al een jailbreak…

Dit is iets wat niet snel meer gebeurd deze dagen als het gaat om Apple devices als de iPhone en iPad. Maar door een blunder van Apple zelf is het mogelijk om een oude hack te gebruiken op de nieuwste firmware….

deze beveiligingsblunder werd 2 dagen geleden ontdekt door Ahmed Aldeab en nadat het was geverifieerd door toonaangevende jailbreak-ontwikkelaars, ging pwn20wnd aan de slag door een nieuwe release van hun unc0ver bij te werken en te testen voordat Apple zich bewust wordt van wat er is gebeurd en een nieuwe versie van iOS released om het probleem zo snel mogelijk te dichten. Wil je dus je Apple Device jailbreaken zal ik niet upgraden als je een dezer dagen een update krijgt aangeboden.

Net als unc0ver op andere versies van iOS, worden de volgende apparaatgeneraties ondersteund:

  • Apple A7 (iPhone 5S, iPad Air enz.)Je kunt nu de nieuwste versie van iOS jailbreaken als je dat wilt … zolang je apparaat geen A12 SoC heeft!
  • Apple A8 / A8X (iPhone 6, iPad Air 2 enz.)
  • Apple A9 / A9X (iPhone 6S, iPad 5 enz.)
  • Apple A10 / A10X (iPhone 7, iPad 6 enz.)
  • Apple A11 (iPhone 8, iPhone X)
  • Apple A12-apparaten worden niet ondersteund; deze omvatten de iPhone XS, iPhone XR, iPad Pro 3e generatie (11 ″ / 12.9 ″), iPad Air 3 en iPad Mini 5

Pwn20wnd is van plan om binnenkort unc0ver 3.5.1 uit te brengen, wat de betrouwbaarheid verbetert op A11-apparaten met iOS 12.4 en een app-crash op iOS 11 verhelpt. Ik raad persoonlijk aan om een ​​paar dagen te wachten voordat je je iOS 12.4-apparaat jailbreakt, voor het geval er dealbreukfouten zijn die u moet herstellen om ze te repareren. Je moet je blobs ook redden via 1Conan’s TSS Saver !

Unc0ver downloadlink: https://github.com/pwn20wndstuff/Undecimus/releases

Cydia Impactor downloadlink (om de IPA mee te installeren): http://www.cydiaimpactor.com/

pwn20wnd’s Patreon (voor donatie): https://www.patreon.com/pwn20wnd

TIP: Gebruik een VPN voor je Kodi systeem en vergeet niet om eens Real-Debrid een maand te proberen!

Related posts

HTC 10 te zien in prachtige renders

Cdfreak

Nieuwe win actie voor 6 maand IPTV…

Cdfreak

Leren productie LG G4 achterzijde kost 3 maanden

Cdfreak

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Twirp maakt gebruik van cookies om deze website goed te laten functioneren en het gebruik daarvan te analyseren en te verbeteren. Wil je meer over ons weten klik dan op more. Verder geld door op akkoord te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website aan geeft akkoord te zijn met het gebruik van cookies. Accept Read More

Login

Lost your password?