do. jan 23rd, 2020

iOS 12.4 heeft nu al een jailbreak…

2 min read

Dit is iets wat niet snel meer gebeurd deze dagen als het gaat om Apple devices als de iPhone en iPad. Maar door een blunder van Apple zelf is het mogelijk om een oude hack te gebruiken op de nieuwste firmware….

deze beveiligingsblunder werd 2 dagen geleden ontdekt door Ahmed Aldeab en nadat het was geverifieerd door toonaangevende jailbreak-ontwikkelaars, ging pwn20wnd aan de slag door een nieuwe release van hun unc0ver bij te werken en te testen voordat Apple zich bewust wordt van wat er is gebeurd en een nieuwe versie van iOS released om het probleem zo snel mogelijk te dichten. Wil je dus je Apple Device jailbreaken zal ik niet upgraden als je een dezer dagen een update krijgt aangeboden.

Net als unc0ver op andere versies van iOS, worden de volgende apparaatgeneraties ondersteund:

  • Apple A7 (iPhone 5S, iPad Air enz.)Je kunt nu de nieuwste versie van iOS jailbreaken als je dat wilt … zolang je apparaat geen A12 SoC heeft!
  • Apple A8 / A8X (iPhone 6, iPad Air 2 enz.)
  • Apple A9 / A9X (iPhone 6S, iPad 5 enz.)
  • Apple A10 / A10X (iPhone 7, iPad 6 enz.)
  • Apple A11 (iPhone 8, iPhone X)
  • Apple A12-apparaten worden niet ondersteund; deze omvatten de iPhone XS, iPhone XR, iPad Pro 3e generatie (11 ″ / 12.9 ″), iPad Air 3 en iPad Mini 5

Pwn20wnd is van plan om binnenkort unc0ver 3.5.1 uit te brengen, wat de betrouwbaarheid verbetert op A11-apparaten met iOS 12.4 en een app-crash op iOS 11 verhelpt. Ik raad persoonlijk aan om een ​​paar dagen te wachten voordat je je iOS 12.4-apparaat jailbreakt, voor het geval er dealbreukfouten zijn die u moet herstellen om ze te repareren. Je moet je blobs ook redden via 1Conan’s TSS Saver !

Unc0ver downloadlink: https://github.com/pwn20wndstuff/Undecimus/releases

Cydia Impactor downloadlink (om de IPA mee te installeren): http://www.cydiaimpactor.com/

pwn20wnd’s Patreon (voor donatie): https://www.patreon.com/pwn20wnd

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.

Login