za. feb 29th, 2020

iOS 12 jailbreak unc0ver support nu ook A7/A8 devices….

2 min read

Sinds eind februari was het al mogelijk om je iOS 12 apple apparaat te jailbreaken maar niet als je in het bezit was van een A7 of A8 device, hier is nu verandering in gekomen. De nieuwste update van unc0ver support nu ook oudere apparaten met een succes rate van 95%……

Ook is inmiddels Cydia gerepareerd voor A7/A8 devices dus kan de fun beginnen als je graag iOS 12 met jailbreak wenst. Moet wel bij worden gezegd dat iOS 12 op de wat oudere apparaten iets minder stabiel is dan bijvoorbeeld iOS 10. Dat gezegd hebben volgt hier een lijst van welke iOS apparaten nu compatible zijn met unc0ver:

  • iPhone 5S naar iPhone X
    • Ondersteuning voor iPhone 5S (A7) en iPhone 6 (A8) is gisteren toegevoegd in unc0ver 3.0.0 beta 40
  • iPad Air 1e generatie naar iPad Pro 10.5 “/12.9” 2e generatieOndersteuning voor iPad Air 1e generatie (A7) is gisteren toegevoegd.
  • iPad Mini 2 naar iPad Mini 4 en iPod Touch 6
  • Ondersteuning voor iPad Mini 2/3 (A7) en iPod Touch 6 (A8) is ook toegevoegd in de update van gisteren

Dit betekent dat als je je oudere apparaat op iOS 11 hebt gehouden voor een jailbreak, je eindelijk naar iOS 12 kunt gaan en kunt genieten van de enorm superieure prestaties terwijl je toch je jailbreak behoudt. Wat betekend de nieuwe unc0ver voor A12 devices? Deze kunnen vooralsnog niet worden gekraakt en dat komt omdat de A12 SoC extra beveiligingsmaatregelen heeft gekregen ten opzichte van zijn voorgangers.

Wil je zelf aan de slag met de nieuwste jailbreak dan vind je hieronder de link.

unc0ver downloadlink (neem de nieuwste build, b41gebruikt in dit artikel: https://github.com/pwn20wndstuff/Undecimus/releases

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.

Login