26 november 2020

IPTV aanbieders met ruim zender aanbod in goede kwaliteit

2 min read

Er is sinds dit jaar geen leuke tv meer te vinden, daarom is het belangerijk dat jij het heft in eigen handen neem. Maar lees dit verhaal en kies er ook voor om van alles te genieten…..

Wat wel opvalt als je eens rustig gaat lezen op het Kodi-forum is dat veel IPTV aanbieders niets meer zijn dan resellers van grote IPTV aanbieders, daar is op zich niets mis mee maar als je direct bij de bron je abo afsluit ben je wel vaak het voordeligst uit. Uiteraard willen de tussen aanbieders ook een graantje meepikken en er iets aan verdienen. Maar goed mijn ervaring is dat Moviestreamer mij goed bevalt op dit moment maar sluit niet uit dat ik in de toekomst ook nog eens een van de onderstaande aanbieders ga proberen. Als jij al ervaring hebt met een van hun schroom je dan niet om deze hieronder te delen met de lezers. Voor uitgebreide ervaringen adviseer ik je om het Kodi-forum.nl eens te bezoeken voor je in zee gaat met een aanbieder. Voor nu een lijstje met aanbieders waar aardig positief over is gesproken.

  1. IPTV Piraat, beste prijs kwaliteit verhouding.
  2. Red Panda TV
  3. https://iptvbestellen.nl/
  4. Klik hier voor Kodi-forum en alle aanbieders

Uiteraard is dit een kleine greep uit de aanbieders maar allemaal hebben ze het volledige Nederland pakket. Onthoud goed dat het is en blijft IPTV wat soms wisselend werkt, ook moet je altijd zorgen dat je een goede en stabiele internet verbinding hebt voor het streamen van live tv. Wil je reageren op dit artikel schroom dan niet om eventuele ervaringen met ons te delen.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.

Login