zo. jul 12th, 2020

Is Corona echt erger dan de normale griep?…

2 min read

Mensen dit is een site waar ik normaal enkel entertainment bespreek maar de Corona virus die nu woedt laat lijken dat we met een monster virus te maken hebben, het straat beeld in heel Europa doet lijken dat we in een film zijn belandt met een monster genaamd Corona. Maar is het wel zo erg als ze doen overkomen?…..

Als je zelf een klein beetje onderzoek doet en je niet gek laat maken door de media kom je al snel tot een conclusie dat er helemaal niet zoveel aan de hand is als men je wil laten denken. In 2014/2015 stierven aan 8600 mensen aan de gewone griepseizoen, 2015/2016 gingen er 3900 mensen dood tijdens de griep epidemie en 2017/2018 was maar liefst goed voor een sterfte van 9400 mensen!

Hebben we toen ook gezien dat alles op slot ging? Repte onze media toen ook dagelijks over de griep? KOM OP! er speelt heel iets anders dan ons word wijsgemaakt. Gisteren had Jensen TV een mooie aflevering hier aan gewijd. In 1945 zijn we bevrijd en die tijd zouden we nooit meer terug willen, maar nu wordt er gebruik gemaakt van een virus genaamd Corona en we vragen zelf allemaal om ingrijpen van al onze vrijheden, de boel moet op slot een totale lockdow! Ja, we vragen er zelf om, omdat we bang zijn gemaakt mensen. Check de aflevering van Jensen hier onder:

DE ANGST-OORLOG - DE JENSEN SHOW #127
Bekijk deze video op YouTube.

Trek zelf jullie conclusie maar, ik ben zeker geen expert maar alles wat nu gebeurt is nog nooit eerder vertoond, dat maakt me meer bezorgt dan dat hele Corona virus……

Nog even als laatste uit de nieuwste aflevering van Jensen, Waarom gebeurt dit? Denk daar maar eens over na. Nogmaals, ik denk dat er meer aan de hand is, Jensen overdrijft op sommige dingen ook wel maar toch blijf ik er een nare bijsmaak aan houden.

HOE KOMEN WE HIERUIT? - DE JENSEN SHOW #128
Bekijk deze video op YouTube.
Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.

Login