Image default
Nieuws

Is Netflix zijn 4K DRM code gekraakt?….

Vlak na de release van onder meer de hit serie Stranger Things verscheen er een internal release van de serie welke sugereert dat Widevine DRM is gekraakt….

Veel series en releases die verschijnen op de bekende sites zijn doorgaans max. 1080P en al helemaal met de content van Netflix, de codering die hun gebruiken is wordt gezien als de heilige graal van piraten. Deze schijnt dan nu toch te zijn gebroken en daar zal de Stream gigant niet blij mee zijn.

Hoewel er geen officiële bevestiging is dat de code is gekraakt, suggereert een golf van nieuwe 4K Netflix-lekken dat er ten minste een soort van kwetsbaarheid is waardoor buitenstaanders de oorspronkelijke stream kunnen ontcijferen.

TIP: Gebruik een VPN voor je Kodi systeem en vergeet niet om eens Real-Debrid een maand te proberen!

Related posts

Xposed Lollipop alpha nu beschikbaar

Cdfreak

Film makers slepen Nederlandse staat voor de rechter

Cdfreak

Check of jouw Facebook is gehackt….

Cdfreak

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Twirp maakt gebruik van cookies om deze website goed te laten functioneren en het gebruik daarvan te analyseren en te verbeteren. Wil je meer over ons weten klik dan op more. Verder geld door op akkoord te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website aan geeft akkoord te zijn met het gebruik van cookies. Accept Read More

Login

Lost your password?