23 november 2020

It’s time to wake-up before to late…

2 min read

Het is weer tijd voor een Fuckit moment want er gebeuren rare dingen in de wereld, we zijn op de helft van 2020 en als je die maanden eens kijkt wat er allemaal is gebeurt is het bijna niet te bevatten. En als je dacht dat we het ergste wel hebben gehad, forget it!……

Werkelijk niet te geloven wat er gebeurt, ik heb een 2 tal video’s voor jullie en oordeel zelf maar wat je er van vind maar het laat goed zien en weten wat er gebeurt en nog te gebeuren staat! Zelf ben ik al langere tijd abonnee van corbettreport, zij zijn zeer duidelijk in wat er gebeurt en wat er nog te gebeuren staat. De eerste video zien we de 2 heren spreken over wat er inmiddels in Amerika al is doorgedrukt als het gaat om vaccinatie, maar ook dat je wel mag protesteren als het gaat om Black Live Maters maar niet als het om anti corona of vaccinaties gaat, of zoals hier in Nederland geen anti lockdown betoging of op dit moment de boeren acties. Maar genoeg, kijk eerst rustig naar de eerste video, het is wel Engels zonder ondertitel maar man wat wordt het vreemd allemaal!

Bodily Autonomy in the Corona World Order - #NewWorldNextWeek
Bekijk deze video op YouTube.
Schokkend om te horen waar we heen gaan!

Nu je deze video hebt gezien is het tijd voor een 2e video, waarom mag je over ter wereld wel protesteren voor Black Lives Matters? Na het zien van de video waarin alles aan de hand van openbare publicaties wordt bewezen weet je wat Black Lives Matters betekend….

If you go on the Black Lives Matter website and go under donations you will find who Black Lives Matter really is. I will leave you the link this is just a way to separate us even further.

One Of The Hands That Control Black Blood Money (read description)
Bekijk deze video op YouTube.
Werkelijk te gek voor woorden dit!

Corona wordt gebruikt om ons de mond te snoeren, op te sluiten en programma’s erdoor te drukken in wetten die voor ons als burger het leven er niet mooier op gaan maken. Denk er van wat je vind, maar het wordt langzaam aan wel duidelijk dat we echt moeten gaan opkomen voor onze vrijheden. O en als je nog niet genoeg hebt gezien heb ik nog een 3e video voor je klaar staan, hierin wordt duidelijk hoe de banken de volgende crisis die er zeker gaat komen gaan oplossen. Met geld dat wij op onze rekeningen hebben staan! Check de video!

Will There Be Bail-ins? - Question For Corbett
Bekijk deze video op YouTube.
En poef, pleite is je geld!
Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.

Login