Kijk 12 maanden IPTV met 50% korting!….

Yup, 50% korting op IPTV! Wij van twirp mogen namelijk een hele leuke deal aanbieden waarbij je maar liefst 50% korting krijgt bij afname van een jaar HIPTV welke je betaalt met Bitcoin……

Nu zul je denken, betalen met Bitcoin, die heb ik helemaal niet. Dat is gelukkig ook niet nodig! Je stuurt eerst een mailtje naar info@hiptv.nl met daarin de omschrijving:

Ik wil graag een jaar HIPTV ontvangen met de 50% kortings actie van twirp waarbij ik moet betalen met Bitcoin. Zou u mij uw Bitcoin adres kunnen versturen zodat ik de betaling kan afronden bij Bitonic?

Wanneer je dit hebt gedaan krijg je binnen 1 dag bericht terug van hun met daarin hun Bitcoin adres, dan ga je naar https://bitonic.nl/ en voer je 45 Euro in en kies je betalen waarna je ook een Bitcoin adres kunt invoeren waar die €45 aan Bitcoin naar toe moet. Daar vul je het adres in wat je van HIPTV per mail hebt ontvangen. Hierna stuurt u een Mail met de ‘transaction hash‘ en laat je weten of je een .m3u wilt of MAG account. Dit is alles en lijkt moeilijk maar is nog geen 5 minuten werk en u betaalt veilig met IDEAL.

Meer info of bestellen klik hier.

Let Op: Voorwaarden zijn dat men betaald met Bitcoin en alleen bij een 12 maanden account. Deze actie is geldig t/m 28 augustus, daarna kun je niet meer meedoen aan deze korting…..

TIP: Gebruik een VPN voor je Kodi systeem en vergeet niet om eens Real-Debrid een maand te proberen!

Login

Lost your password?