26 november 2020

Kijk IPTV op je Smart Tv met SIPTV…

2 min read
tegenwoordig is het ook mogelijk om je Smart TV te gebruiken voor het kijken naar IPTV, ik heb daarvoor de Smart App SIPTV geprobeerd en daar lees je hier alles over...

He? IPTV, Smart Tv en dan SIPTV? Yup dat klopt, want naast dat je IPTV kan kijken op Kodi als je een abonnement hebt bij bijvoorbeeld HIPTV.nl is het tegenwoordig ook mogelijk om het te gebruiken op de nieuwe Smart TV’s met de App Smart IPTV of te wel SIPTV. Ik heb deze app maar eens voor het gemak gedownload en een paar dagen getest.

En eerlijk is eerlijk, de app werkt wat mij betreft erg goed in samenwerking met HIPTV.nl. Je kan makkelijk en snel al je categorieen benaderen, de EPG is aardig compleet en daarnaast kun je in Smart IPTV ook nog eens gewoon je Kabel kanalen bekijken. Wat ik dus heb gedaan is een favorieten lijst maken en daarin naast al mijn favoriete Kabel kanalen ook de kanalen van mijn IPTV abonnement combineren. Zo kan je genieten van beide werelden.

 

De app is verder snel als het om zappen gaat en ook kun je eenvoudig met de blauwe button op je afstandbediening bij de EPG komen en snel scrollen door de vele tv kanalen. De  app is echter niet voor iedere tv beschikbaar maar kan daarnaast wel gebruikt worden op bijvoorbeeld Android. Ik heb de App getest op mijn LG 55C7 en was er dus content mee dat ik ben overgegaan tot aankoop, de app kost namelijk na een gratis trial van 7 dagen €5.50 en dat is per device.

Let wel op dat je naast deze App voor je Smart TV ook nog een IPTV aanbieder nodig bent, zelf hebben wij hele goede ervaringen met HIPTV.nl en kun je deze dienst altijd eenmalig 24 uur gratis uitproberen. Ook geven wij regelmatig leuke HIPTV.nl prijzen weg dus houd onze pagina in de gaten of check onze Facebook. Meer info over de App Smart IPTV vind je op hun website.

How To Add Vader Streams To Your LG or Samsung Smart TV Using Smart IPTV
Bekijk deze video op YouTube.

  • Gemak
  • installeren
  • kwaliteit
  • prijs
3.8

Conclusie

Als je liever je Smart TV gebruikt voor het kijken naar IPTV is SIPTV de beste keuze die je kan maken, het werkt vrij snel en beschikt over een goede EPG met de Nederlandse kanalen en kan daarnaast ook de Kabel kanalen van je provider tonen. De prijs is echter wel wat aan de hoge kant want je betaald per apparaat €5.50 via Credit Card of Paypal. Ik was er dus danig tevreden over dat ik tot aankoop ben overgegaan maar als je de prijs te hoog vind kun je altijd nog kijken via je vertrouwde Kodi box of op je Android device met Perfect Player welke volledig gratis zijn te gebruiken.

One thought on “%1$s”

Comments are closed.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.

Login