zo. mei 31st, 2020

Kijk Netflix USA content via Smart DNS Proxy…

3 min read

Veel Netflix gebruikers zouden graag een mogelijkheid hebben om naast het NL aanbod ook te kijken naar USA aanbod want deze is doorgaans veel uitgebreider dan bij ons. Gelukkig is daar een vrij eenvoudige oplossing voor te vinden door middel van een Smart DSN account te nemen……

Hoe kan ik in Nederland d.m.v. Smart DNS Proxy US Netflix kijken?

Zodra je computer of apparaat communiceert met Netflix, wordt door dit dataverkeer je locatie bekend. Smart DNS is een DNS service met een twist, waardoor het lijkt of je dataverkeer afkomstig is uit de US (of één van de andere Netflix regio’s) wanneer je communiceert met Netflix. Hierdoor zal Netflix denken dat je locatie zich in de US bevindt en je toegang geven tot de Amerikaanse versie. Het leuke aan deze methode is dat je Internet snelheid hetzelfde zal blijven en je dus geen enkel verlies hebt qua data snelheid zoals vaak het geval bij een VPN.

Snel aan de slag

  1. Maak een gratis Smart DNS Proxy account aan
  2. Volg de setup instructies voor je apparaat
  3. Herstart het apparaat
  4. Login op je Netflix account
  5. Je kan nu andere Netflix regio’s kijken.

Kan ik mijn bestaande Nederlandse Netflix account houden?

Ja, dat kan zeker. Je Nederlandse Netflix account blijft hetzelfde. Het enige verschil is dat je nu ook andere regio’s kan kijken, waardoor je veel meer keuze hebt.

Om van regio te veranderen ga je naar account home op de Smart DNS Proxy website, en vervolgens naar “Regions”. Vergeet niet het apparaat te herstarten nadat je van regio hebt gewisseld. Nu kan je Netflix-content van andere landen kijken, zoals bijvoorbeeld de US.

Op welke apparaten kan ik US Netflix in Nederland kijken?

Omdat Smart DNS Proxy een service is en geen software, kan je het zo ongeveer op elk apparaat gebruiken. Het makkelijkst is om je router thuis in te stellen om deze service te gebruiken, hierdoor zullen alle apparaten die je thuis gebruikt gedeblokkeerd worden. De setup instructies zijn heel eenvoudig en kun je hier vinden. Het enige wat je eigenlijk hoeft te doen is het aanpassen van twee getallen in je netwerk instellingen van je router of apparaat. Geen computer nerd? Maak je geen zorgen, het is erg eenvoudig.

Smart DNS Proxy Demonstration HD
Bekijk deze video op YouTube.

Gratis Trail van 14 dagen

Bij Smart DNS Proxy kun je snel en zonder Credit Card Paypal koppeling een gratis Trail aancount aanmaken, ik moet wel als kanttekening hier bij vermelden dat de gratis Trail voor USA Netflix zo nu en dan last heeft van zeer trage verbinding waardoor het streamen niet geweldig werkt, Maar zodra je betaald voor een maand verandert de Netflix server van free naar betaald en heb je volle bak snelheid en werkt het 100% goed! Een ander punt is dat je bij Amerikaanse content uit de USA bibliotheek geen NL Subs kunt gebruiken, series die wel in Nederland beschikbaar zijn hebben gewoon wel subs. Ik zou zeggen probeer het gewoon eens een maandje uit…

Vraag een Gratis Trail aan.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.

Login