wo. jul 15th, 2020

Kingdom Hearts 3 het verhaal tot nu toe…

1 min read

Eindelijk ligt Kingdom Hearts 3 sinds deze week in de winkels en heeft de game al zijn verwachtingen waar gemaakt. Ook door de pers is het spel met veel lof ontvangen en zelf kan ik ook bijna niet wachten om er aan te beginnen, eerst nog een andere spel afmaken voor ik me hier in stort…..

Maar ik kan me goed voorstellen als je net als mij de delen allemaal wel hebt gespeeld maar het al een aardig tijdje terug is dat je veel rond het verhaal niet meer exact weet, ik ben daarom op zoek gegaan naar een geschikte video op Youtube welke het goed uitlegt zodat ik straks goed kan beginnen aan deel 3. Dus ben je ook nog niet begonnen of was je al begonnen maar is het soms wat vaag check dan de volgende video maar eens….

The complete story of Kingdom Hearts - Let's Get ready for Kingdom Hearts III
Bekijk deze video op YouTube.
Hier wordt in een goed half uur het verhaal rondom Kingdom Hearts tot deel 3 goed uitgelegd, hij is wel engels talig…..
Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.

Login