Kingdom Hearts 3 het verhaal tot nu toe…

Eindelijk ligt Kingdom Hearts 3 sinds deze week in de winkels en heeft de game al zijn verwachtingen waar gemaakt. Ook door de pers is het spel met veel lof ontvangen en zelf kan ik ook bijna niet wachten om er aan te beginnen, eerst nog een andere spel afmaken voor ik me hier in stort…..

Maar ik kan me goed voorstellen als je net als mij de delen allemaal wel hebt gespeeld maar het al een aardig tijdje terug is dat je veel rond het verhaal niet meer exact weet, ik ben daarom op zoek gegaan naar een geschikte video op Youtube welke het goed uitlegt zodat ik straks goed kan beginnen aan deel 3. Dus ben je ook nog niet begonnen of was je al begonnen maar is het soms wat vaag check dan de volgende video maar eens….

Hier wordt in een goed half uur het verhaal rondom Kingdom Hearts tot deel 3 goed uitgelegd, hij is wel engels talig…..
TIP: Gebruik een VPN voor je Kodi systeem en vergeet niet om eens Real-Debrid een maand te proberen!

Login

Lost your password?