Image default
Games

Kingdom Hearts 3 het verhaal tot nu toe…

Eindelijk ligt Kingdom Hearts 3 sinds deze week in de winkels en heeft de game al zijn verwachtingen waar gemaakt. Ook door de pers is het spel met veel lof ontvangen en zelf kan ik ook bijna niet wachten om er aan te beginnen, eerst nog een andere spel afmaken voor ik me hier in stort…..

Maar ik kan me goed voorstellen als je net als mij de delen allemaal wel hebt gespeeld maar het al een aardig tijdje terug is dat je veel rond het verhaal niet meer exact weet, ik ben daarom op zoek gegaan naar een geschikte video op Youtube welke het goed uitlegt zodat ik straks goed kan beginnen aan deel 3. Dus ben je ook nog niet begonnen of was je al begonnen maar is het soms wat vaag check dan de volgende video maar eens….

Hier wordt in een goed half uur het verhaal rondom Kingdom Hearts tot deel 3 goed uitgelegd, hij is wel engels talig…..
TIP: Gebruik een VPN voor je Kodi systeem en vergeet niet om eens Real-Debrid een maand te proberen!

Related posts

Download alvast firmware 1.51 voor de PlayStation 4

Cdfreak

De wereld en vijanden van God Eater uitgelegd

Cdfreak

Filmtrailer Ratchet & Clank

Cdfreak

Twirp maakt gebruik van cookies om deze website goed te laten functioneren en het gebruik daarvan te analyseren en te verbeteren. Wil je meer over ons weten klik dan op more. Verder geld door op akkoord te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website aan geeft akkoord te zijn met het gebruik van cookies. Accept Read More

Login

Lost your password?