wo. jul 15th, 2020

Kronos build uit de Bigperm wizard is erg mooi…

1 min read
Dan maar eens aan de slag met een nieuwe build uit de Bigperm Wizard en dit keer viel mijn oog op Kronos 3.4......

Zoals jullie bezoekers inmiddels wel weten mag ik graag zo nu en dan eens een keertje wat nieuws ¬†uit proberen, de laatste tijd kreeg ik toch al regelmatig de update melding uit Bigperm Wizard over nieuwe updates. Dan maar eens aan de slag met een nieuwe build uit de Bigperm Wizard en dit keer viel mijn oog op Kronos 3.4……

Ik kan je alvast verklappen dat deze build erg mooi is qua opzet maar dat het niet voor iedere box geschikt zal zijn omdat het grafisch best veel vraagt, echter op mijn T95X draait het nu al een paar dagen rete strak en zonder problemen! De skin ziet er heel erg mooi uit en alles werkt heel gemakkelijk en soepel en ik kan hier een hoop tekst neer kwakken maar het beste kijk je zelf even naar de onderstaande video. Om de skin te installeren hoef je enkel te beschikken over de Bigperm Wizard en hoe je die installeert vind je HIER>>>>>>

Bekijk deze video op YouTube.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.

Login