Maak iedere week kans op gratis HIPTV.nl…

Yup je leest het goed, ook in de maand februari mogen wij opnieuw een paar lezers blij maken met een maandje gratis kijken bij hiptv.nl! Deze keer kiezen we voor een iets andere aanpak en hoef je enkel antwoord te geven op een simpele vraag.

Winnaars maand Februari:

05 februari: M van Balen.
12 februari: F Spanken    
19 februari: P. Sloesen     
26 februari:

Geen zin om deel te nemen aan de actie maar HIPTV.nl wel een keer uitproberen? Vraag dan een gratis trail van 24 uur aan op hun website….

Win 6 maanden HIPTV actie...
Win 6 maanden HIPTV actie...

Om deel te nemen aan de actie hoef je enkel antwoord te geven op de onderstaande meer keuze vraag. De regels voor deelname zijn: Looptijd van deze actie is van 30 april t/m 31 mei 2018 - De gewonnen prijs is niet inwisselbaar voor contant geld en niet overdraagbaar - Je ontvangt de unieke link voor HIPTV op het ingevulde email adres van je deelname, houd je postvak dus in de gaten als je hebt meegedaan. - Uitgesloten van deelname zijn medewerkers en familieleden van Twirp.nl en HIPTV.NL - Slechts 1 deelname per Email en huis adres mogelijk. - Email zal enkel worden gebruikt voor deelname en toekenning van de gewonnen prijs.

Q. Kan je HIPTV ook gebruiken in het buitenland ?

A. Select one or more from the choices below...

Please Enter Your Details

TIP: Gebruik een VPN voor je Kodi systeem en vergeet niet om eens Real-Debrid een maand te proberen!