zo. jul 12th, 2020

Mensheid komt steeds meer in opstand tegen regeringen..

2 min read

Sinds jaar en dag is het al iets wat gebeurt, als wij als mens niet langer tevreden zijn met hun besluiten komen we in opstand. Zo hebben de boeren de afgelopen weken voor een flinke overlast gezorgd maar is Nederland niet de enige die massaal opstaat……

De wereld staat in brand, zo lijkt het. Er zijn op talloze plaatsen enorme volksopstanden losgebarsten: BarcelonaGriekenlandLibanonChiliHong Kong, Egypte, Algerije, IrakBolivia, Ecuador, maar ook in Argentinië is het al lange tijd onrustig. In Frankrijk zijn er de Gele Hesjes-demonstranten en in Nederland hebben we de boze boeren die hun onvrede kenbaar maken. Niet alleen de hoeveelheid demonstraties die gelijktijdig plaatsvinden zijn opvallend, ook de hoeveelheid mensen die de straat op gaan is uniek.

Grove mensenrechtenschendingen tegen vreedzame demonstranten zien we steeds meer gebeuren. Neem Barcelona waar een zeer gewelddadige politie letterlijk geen enkel middel schuwt om de menigte neer te slaan. Erger nog, er komen zelfs situaties voor waarbij de politie met busjes het publiek in rijd. Het wereldwijde politiegeweld is een patroon dat Amnesty International eveneens waarneemt. Demonstreren is een mensenrecht volgens Amnesty International maar helaas zien we steeds meer dat demonstranten als criminelen worden behandelt en met veel geweld worden bestreden.

Ja beste bezoeker, dit is nu precies zo Fuckit moment om over te schrijven, ze proberen ons al mens enkel onderuit te trappen en te laten doen wat zij willen. Een uitgebreid stuk over alle geweld die er wordt gebruikt en waar nog meer over wordt gezwegen vind je op Ellaster. Overigens wist michael jackson het ook al eens heel mooi te verwoorden in een nummer:

Michael Jackson - They Don't Care About Us (Prison Version) (Official Video)
Bekijk deze video op YouTube.
Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.

Login