Image default
Nieuws

Minder updates dan normaal…

Beste lezer, het zal jullie ongetwijfeld zijn opgevallen dat de nieuws updates wat langzamer gaan dan normaal. Momenteel zit ik persoonlijk in een niet zo fijne periode en heb daarom wat achterstand als het gaat om het bijhouden van nieuws…….

Het is namelijk niet zo dat we hier een hele redactie hebben die nieuws vergaat maar ik doe alles op eigen kracht. Zou het overigens best leuk vinden als iemand daar belang bij heeft om mee te werken aan nieuws berichten plaatsen, heb je interesse mail dan even via het contact formulier…….

Maar goed, voor nu is het niet zo dat twirp weg is, het gaat alleen wat langzamer dan gewend. Soms is het goed om in het leven even wat gas terug te nemen om sterker dan ooit terug te slaan toch?…….

TIP: Gebruik een VPN voor je Kodi systeem en vergeet niet om eens Real-Debrid een maand te proberen!

Related posts

The Last of Us Remastered for Playstation 1

Cdfreak

Productie Betamax cassettes houd op in 2016

Cdfreak

Vandaag 5 nieuwe tracks voor Driveclub beschikbaar

Cdfreak

1 comment

Japjum 1 februari 2019 at 17:57

Ik waardeer het altijd wel de nieuws berichten denk aan jezelf

Comments are closed.

Twirp maakt gebruik van cookies om deze website goed te laten functioneren en het gebruik daarvan te analyseren en te verbeteren. Wil je meer over ons weten klik dan op more. Verder geld door op akkoord te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website aan geeft akkoord te zijn met het gebruik van cookies. Accept Read More

Login

Lost your password?
%d bloggers liken dit: